Published On: Uto, kol 27th, 2019

OČEKIVANA DEMONSTRACIJA SILE: Mahmuljin, šef terorista koji su rušili WTC predložen za počasnoga građanina Zenice

Među predloženim građanima za Plaketu počasnog građanina, na sjednici Skupštine Zeničko-dobojskog kantona koja je zakazana za danas, nalazi se i Sakib Mahmuljin, umirovljeni general tzv. Armije Bosne i Hercegovine, kojem se na Sudu Bosne i Hercegovine dokazuje krivica za zločine u Vozući.

Nastavak je ovo provociranja većine građana i naroda BIH ali i US ambasade. Mahmuljin je naime bio dugogodišnji šef nekolicini terorista koji će nakon terorizma u BIH poletjeti 2001. u NYC te tamo izvršiti teror nad građanima Amerike. Svi redom odlilovani od strane “naše zemlje”. Očekuje se tijekom dana žestoka reakcija US ambasade. Ili možda ne?

Činjenica da bošnjački supranacionalisti ovo čine jasno daje do znanja da se oni ne boje Trumpove administracije u našoj zemlji kao ni Tužiteljstva BIH. Zašto se ne boje? Vlada koje moćne države svijeta im je kupila pravo na celebrityzaciju mudžahedina?

Mahmuljin, zapovjednik Trećeg korpusa Zloglasnog odreda El Mudžahid bio je potčinjen Armiji BiH, za čije je monstruozne zločine u Vozući Haški tribunal osudio Rasima Delića, prenosi RTRS

 

Skupina građana i vijećnika Zeničko-dobojskog kantona, kao i predsjednik Skupštine Ćazim Huskić,  obrazloženjem besramnog prijedloga Mahmuljina  za Plaketu počasnog građanina, bacili su sol na ranu.

Svojim vojnim ponašanjem i nesebičnim naporima pozitivno je utjecao na razvoj međuljudskih odnosa na načelima solidarnosti, humanosti i tolerancije među ljudima različitih nacija, religija i kultura – navedeno je u obrazloženju.

RTRS objavio novu snimku Mahmuljina i mudžahedina

ODGOVOR ĆUSKIĆU: “Mi smo u Travniku slomili ISIL. Samo se tada nije tako zvao”

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare