Published On: Pet, srp 26th, 2019

Očaravajuća Kravica, oaza u kamenu, u glavnoj ulozi nove Žujine kampanje

Novi zabavni vizuali specifični za Žujinu komunikaciju, čije su zvijezde prirodne ljepote BiH, krasit će tako i sljedeće gradove: Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihać, Jablanica, Tomislavgrad, Mostar, Rama-Prozor, Vitez, Travnik, Novi Travnik i Busovača

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Ljubuškog, Međugorja, Čitluka i Čapljine novom kampanjom „Uživaj u ljepotama rodnog kraja, uz par Žujinih gutljaja!”.

Riječ je o kampanji koja će trajati tijekom ljeta u navedenim hercegovačkim gradovima, a ovog puta zvijezda kampanje je grandiozni vodopad Kravica, najatraktivnija lokacija na Trebižatu.

Smješten tri kilometra nizvodno od Vitaljine u blizini Ljubuškog, sa visinom slapa koji se kreće od 26 do 28 metara, vodopad Kravica odiše ljepotom i harmonijom i pravi je dokaz da je Bosna i Hercegovina bogata veličanstvenim biserima prirode. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je kao prirodan fenomen pod zaštitom države kao prirodna rijetkost.Upravo ovaj hercegovački biser je u fokusu nove Žujine kampanje, uz poruku onih koji zaista znaju uživati u ljepotama svoga rodnog kraja

– “Uživaj u ljepotama rodnog kraja, uz par Žujinih gutljaja!”.

“Ožujsko pivo u fokus stavlja prijateljstvo, zabavu i ponos. Ljubuški, Međugorje, Čitluk i Čapljina kao i cijela Hercegovina plijene mnogobrojnim prirodnim bogatstvima, kulturološkom raznolikosti i jedinstvenim duhovitim izrazima specifičnim za naše različite regije. Ponosni smo na netaknutu prirodu zemlje i sve njene autentičnosti, te bogatstvo našeg jezika i kulture, koje karakteriše prepoznatljiv smisao za humor. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz novu Žujinu kampanju, te podsjetiti na sve vrijednosti koje imamo”, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH. Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati dobrobit svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući “Razmisli! Kad piješ, ne vozi”.

U sklopu nove kampanje, Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizirati tijekom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizirat će se u 7 bh. regija, promovirajući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljene na domišljat način.

Novi zabavni vizuali specifični za Žujinu komunikaciju, čije su zvijezde prirodne ljepote BiH, krasit će tako i sljedeće gradove: Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihać, Jablanica, Tomislavgrad, Mostar, Rama-Prozor, Vitez, Travnik, Novi Travnik i Busovača.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare