Published On: Sub, srp 31st, 2021
#3rd |

Objavljen video navijačkih nereda iz Počitelja

Na snimci se vide navijači kako gledaju televiziju u kafiću, te postaju meta napada.

Inače, jučer je iz MUP-a HNŽ-a rečeno kako je više prijava zaprimljeno oko 22:30 sati, što se prema pisanju Klixa podudara s vremenom nastanka snimke.

”Više građana je prijavilo da je u mjestu Počitelj skupina više nepoznatih osoba došla u objekte ”Kruško” i ”Kod Alje”, bakljama i drvenim palicama su napali goste u navedenim objektima, te oštetili dva vozila koja su se kretala magistralnom cestom M-17. Oštećena vozila su WV Golf i Volvo kojim je upravljao B.L. iz Sarajeva. Tjelesne ozljede zadobili su J.M. (1990.) koji se javio na CUM Mostar i A.V. (1972.) koji se javio u Hitnu medicinsku pomoć Čapljina”, rečeno nam je jučer o događajima u četvrtak navečer.

Također, u policijskom biltenu je navedena i prijava vozača u 23:00 sata, koji je prijavio da mu je skupina navijača u dresovima s obilježjima FK Velež prepriječila put te su metalnim šipkama i drvenim palicama oštetili njegovo vozilo.

”Vozač je zadobio vidne ozljede iznad lijevog oka i uha, te je upućen u medicinsku ustanovu”, potvrđeno nam je jučer iz policije, a i sam vozač nazvao je našu redakciju prepričavajući kako je ‘dočekan’ u Počitelju.

Inače, napad na ugostiteljske objekte je prethodio zaustavljanju automobila.

”Grupa navijača pripadnika navijačke grupe “Ultras” iz Mostara u Počitelju je sinoć oštetila ugostiteljski objekat CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir Počitelj te su nanijeli tjelesne ozljede vlasniku objekta gospodinu A. V. i posjetiteljima objekata CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir o čemu postoji službeni zapisnik o događaju”, naveo je u pismu našem portalu M.Z. koji je bio, kako kaže, direktni sudionik i oštećeni u događaju.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x