Narativ o genocidu Turaka nad Armencima nedopustiv je na prostoru pod kontrolom SDA. Prostor je to koji su neki Alijini generali u ratu nazivali “Prostorom džihada”. Prostor je to “antifašizma” za koji se borio Željko Komšić. Orhan Pamuk izbrisan je s liste laureata glavnog grada tog Prostora nakon što je Erdogan namignuo. Pamuk je inače […]

" />
Published On: Čet, lis 29th, 2020

OBEĆANJE, FILM O TURSKOM GENOCIDU NAD ARMENCIMA: Ovaj film zabranjen je na SDA kućama FTV i BHRT. Pogledajte ga na Poskoku…

Narativ o genocidu Turaka nad Armencima nedopustiv je na prostoru pod kontrolom SDA. Prostor je to koji su neki Alijini generali u ratu nazivali “Prostorom džihada”. Prostor je to “antifašizma” za koji se borio Željko Komšić.

Orhan Pamuk izbrisan je s liste laureata glavnog grada tog Prostora nakon što je Erdogan namignuo. Pamuk je inače rijedak turski književnik koji se drznuo pisati o tom dijelu turske povijesti.

Na tom prostoru nalaze se BHRT i FTV. Medijske akindžije Prostora Islamske deklaracije. Koje služe tome da sa njih idu negativni prilozi o Srbima i Hrvatima i lijepe riječi o Prostoru Armije BIH.

Na njima nećete nikada vidjeti ovaj film.

No ovdje možete. Slobodno.

Izvolite:

Jedna zanimljivost za film: Ulogu armenskog vođe pokreta otpora u jednom dijelu filma glumi Rade Šerbedžija.