Published On: Čet, ožu 24th, 2022

O ustavnom pravu koje pripada Hrvatima, Srbima i Manjinama u FBIH oglasili su se svi osim njih – Hrvata, Srba i Manjina u FBIH

 ‘Primjetio sam da su svi koji su za pobačaj već rođeni” rekao je jednom prilikom —Ronald Reagan naglašivši kako se doista stav  pobačenih na ovu temu  ne zna, niti se propituje.

I doista ako pročitate sav svjetski tisak i  sve moguće arhive svijeta nećete naći niti jedan zapis, izjavu pobačene osobe, o tome , je li se njega imalo pravo pobaciti ili ne. Pobačeni ispitanici nikad se nisu ispitali. Ne znamo njihov stav.  Znanost nam to nije omogućila.

Slično  je i s Hrvatima, Srbima i Manjinama u BIH. Koji su za razliku od pobačenih osoba živi, no ipak ih se u SDA prčvarnici ne pita za mišljenje. Nebitni su. Mrtvi za Bakiroglu Carstvo.

No nema veze. Zato o njihovom pravu u FBIH koje im jamči Ustav , pravo da postoje u Domu naroda FBIH, znamo stav Nizozemske, Francuske. Italije, US ambasade, znamo što misle Kazaz, Ivana Marić i Abdo Sidran, a ako pitate njega znat ćete što “misli”  i halal akademik Slavo Kukić, pod uvjetom da dotični dokaže da misli, da ne čita zadanu misao.

O pravima Hrvata, Srba, Manjina u FBIH znamo što misli  ova il ona kolonijalna Fondacija , Konrad, Stifftung ili Boyle, samo ne znamo stav njih koji se tiče predmet presude Ustavnog suda BIH – Srba, Hrvata i Manjinaca.

Njih u ovoj Osmanovoj kovačnici lažnih diploma baš nitko ništa ne pita.

I to o pravu koje je isključivo i samo  njihovo. I ničije drugo.

A najamnje Sebijino, Osmičino ili Bakirovo.

I doista ako pročitate sve BH medije i arhive, nećete naći  niti jedno mišljenje Manjinca, Srbina ili nekog Hrvata s ulice o tome kako se treba popuniti njihov klub. Klub Hrvata, Srba i Manjina u FBIH.

Čak nećete naći Sejdića niti Finzija što misle o izjavi Željane Zovko koja je usred EU parlamentu optužila SDA da otima mjesta manjinama u Domu naroda FBIH. Kako se radi o jako važnoj optužbi nije bilo orkestriranih prijetnji silovanjem Zovkovoj, kao inače. Jer SDA zna da na tom polju gubi. I da tu temu treba izbjegavati.

Tako su i Sejdić, Finzi, ta dva SDA klauna odlučila su da o SDA-muslimanskoj otimačini kluba Manjina i dalje,  kategorički šute. Ko kakve jeftine kurtizane iz nekog turskog hamama. Samo ih izgleda predsjednička mjesta zanimaju. Ambiciozni neki ljudovi.

Svi smo mi pripadnici malobrojnijih etnosa,  u ovom Bakirovom šerijatu  od Federacije zapravo oni Reganovi pobačaji s početka teksta.  Nitko nas za ništa ne pita. Živi smo a pobačeni.

Nekad se o tome moglo pročitati nešto na Indexu, dok je MMSopta pisala istinu, no i nju su kupili.  Sve što je slobodno mislilo kupili su. Odveli u roblje. Pelcovali. Ucijenili. Odveli u akindžije.

Kao da je srednji vijek, i mrak, i kao da je baš toliki problem novinarima FTV napraviti emisiju s autentučnim Srbima FBIH, Manjinama u FBIH da daju svoj komentar na činjenicu da im se dan danas ne dopušta crpljene ustavom zajamčenog prava.

Sad ovdje treba spomenuti OSCE koji se bavi slobodom medija i novinara : Đe si bolan OSCEU slobodo naša, rasistička, đe si  Allaha ti  tvog. I kako ide  šutnja na progon novinara nemuslimana u BIH?

 

Presuda

A u toj famoznoj presudi oko koje se vrti cijeli ovaj tekst jasno stoji jedna važna stvar koju HNS i HDZ a ni Sattler ni Palmer niti itko pod saraj i neumskim nebom nije primjetio:

SDA i Bakir Izetbegović nemaju ništa,  apsolutno ništa s hrvatskim, srpskim i klubom manjina u Domu naroda FBIH.  Njihov stav ne smije utjecati na konzumaciju tog zajamčen og prava. To pravo je isključivo pravo tih skupina.Nadpolitičko je, suverenističko ustavno pravo, i s njim SDA , ponavljamo nema ništa kao i oko rasporeda tog prava u Domu naroda.

A samo se o SDA stavu priča.

Doista šta oni u SDA imaju s češkom i ukrajinskom zajednicom u BIH i Srbima u FBIH te njihovim zajamčenim pravima?

SDA uporno od stranaca krije podatak da najbrutalniju majorizaciju  provodi nad manjinskim zajednicama u FBIH a ne Hrvata. Hrvate ne mogu maltretirati u tolikoj mjeri. Bar ne još. Dok ih ne svedu na broj ispod 30.000.

Iseljavanje drugačijih kao dio probosanske građanske kulture

Uz taj kriminal godinama traje brutalan SDA-ov kriminal protiv Ustava naše zemlje, ponižavanje nas koji nismo oni, tihi postdaytonski genocid nemuslimana u FBIH koji se vodi pod egidom “Ako vam ne paše odlazite”. 

To je ključni dio SDA politike kojeg promuslimanski antidaytonski OHR ne sankcionira dok je borba za (ne)usvajanjem Izbornog zakona samo dio te ukupne politike netrpeljivosti i progona.

  • Srbi, Manjine i Hrvati iz FBIH ne iseljavaju zbog izbornog zakona nego zbog osjećaja neprihvaćenosti i  politike netrpeljivosti iza koje stoji SDA.
  • Stvaranje društva netolerancije i nesigurnosti iz kojeg odlaze svi al najmanje njihovi jeste credo te partije. Entitet je to u kojoj nema mjesta ne samo za Srbe , Hrvate i Manjine nego i za nepodobne Bošnjake.

HNS to mora shvatiti.

Oni moraju postati predvodnici borbe za prava Srba i Manjina u FBIH. Borci protiv apartheida. Umjesto toga slušamo SDA kako drugima drži moralne govore o borbi protiv apartheida. Dok provodi isti taj apartheid.

A HNS to nije shvatio.

Jer ne zoveš zločinca na raspravu o tome kako spriječiti ponavljanje njegovog zločina ubuduće.

 

Sad se na kraju sjetimo reakcija OHR-a na Dan RS-a koji je neustavan i prijetnji sankcijama, te uvedenim sankcijama i upitajmo se  gdje su sad sankcije za SDA? Nema ih.

Možemo li OHR, baš kao što možemo OSCE, nazvati rasističkim uredom? Naravno da možemo.

Oni nikada nisu sankcionirali niti jednog lidera BH muslimana. Oni su doista rasistički ured.

poskok.info

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

Zijevvvv…😴😴

Nagib Uzbrdica
Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

koliko glasova toliko i zastupljenost u vlasti,sve drugo je nagrad ´hrvatskom agresoru a to nesmijemo dozvoliti

Normalni
Normalni
Šta ti kažeš na ovo?  Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

Ti nagibe nepismeni i pokvareni olosu pljujes na ruku koja vas je spasila i ranila ali neces dugo .Zaboravi kalifat to nece proc sto prije svatite tp bolje

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Normalni
1 mjesec prije

“H”….hranila ili si mislio ranila kao rana

🇱🇷❤️good🇧🇦❤️bless❤️America🇷🇼
🇱🇷❤️good🇧🇦❤️bless❤️America🇷🇼
1 mjesec prije

U nas u Bronxu se pita crnjac, pa šta, ima 35 god, nije oženjen, pa šta. ❤️

Šaćir soros
Šaćir soros
1 mjesec prije

E jesmo bošnjaci glupi što nas frezaju ovako

Nagib Uzbrdica
Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

I da nema ko ćumura za zajmiti, dok se ne zaposlim brzo

Normalni
Normalni
Šta ti kažeš na ovo?  Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

Nes ti imat ni za dorucak kad Hrvati zavrnu pipu samo mlati praznu slamu i idi za osmicom i bakirom daleko ces

Krešimir ...
Krešimir ...
1 mjesec prije

Ideeemoooo potu rice osune,ćene ….navaliiiteeee …HAHAHAHAH…ŠTO SE GAMAD OSUNE,ĆENA SJATILA NA PORTAL …..ZNAJU DA PLEŠU ZADNJI PLES…..TIK TAK….POTU,RAD IZDAJNIČKA….

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

US Embassy Sarajevo

@USEmbassySJJ

Elections are a basic expectation of every citizen in a democratic society. Holding periodic elections is a requirement under the Dayton Peace Agreement. Claims that there are no legal, political, or technical preconditions to hold the elections are baseless.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Svaka priča ima kraj. Sa patrijotima je završena sva priča.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

BILD BA JE 100 PUTA BOLJI PORTAL! DOZVOLJAVAJU KOMENTARE i ne prave se pametni ko šu.šnj.ari.kosi! hajmo tamo, nek ovi napasaju ovce, za bolje i nisu.

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Milano
Milano
1 mjesec prije

U naslovu je sve rečeno – to je najkraći i najtačniji opis efekata muslimanske, “probosanske” politike.