Published On: Pet, stu 20th, 2020

Nurmagomedov o budućnosti: Kupio sam ovce, bikove, krave…

”Kupio sam ovce, bavim se poljoprivredom, volio bih se malo razviti u tom smjeru. Imam i bikove i krave”, tako je Nurmagomedov prokomentirao svoje planove za blisku budućnost.

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov u sljedećih pet godina planira završiti studij na Ruskom ekonomskom sveučilištu G. V. Plehanov.

Uz to se planira ozbiljno baviti poljoprivredom. O svojim je planovima progovorio u četvrtak na susretu s mladima u Derbentu.

“Sljedeće godine završavam fakultet, htio bih obraniti diplomski rad, magistrirati i tako dalje, posvetiti više vremena obrazovanju. I to u sljedećih pet godina. Kupio sam ovce, bavim se poljoprivredom, volio bih se malo razviti u tom smjeru. Imam i bikove i krave”, tako je Nurmagomedov prokomentirao svoje planove za blisku budućnost, javlja Russia Beyond.

Prema njegovim riječima, zasad se ne vidi u ozbiljnoj politici. “Volio bih sudjelovati u nečemu gdje mogu biti od koristi, to ne mora nužno biti ozbiljna politika. Trenutno mogu biti koristan i bez da sam u ozbiljnoj politici, i to mi je dovoljno”, rekao je sportaš.

Također je potvrdio da ne namjerava nastaviti profesionalnu sportsku karijeru: “Možete se boriti i do 40. godine, no morate imati cilj. Moj je cilj bio doći do vrha i to sam ostvario. Za mene tamo više nema kompetitivnog interesa.”