NSRZB GAZI I POLJOPRIVREDU I DEMOKRACIJU: HSS Upozorava na regularnost lokalnih izbora!

Konačno je svima jasno da Narodna stranka Radom za Boljitak novcem iz federalnog proračuna kupuje glasove! Nebrojeni su dokazi o ovom kriminalu da HSS ne vidi ikakvu potrebu da se ovo dodatno dokazuje. Hrvatska seljačka stranka smatra ovu notornu činjenicu pogubnom za dva vrlo važna segmenta bosasnkohercegovačkog života: Demokraciju i poljoprivredu.

 

Braća Lijanovići, kao idejni tvorci kriminala bez presedana u kojem novac namijenjen poljoprivredi neskriveno prebacuju svojim stranačkim aktivistima, ne samo da nisu kažnjeni nego zauzimaju najviše pozicije političkog i društvenog života; da ne navodimo koje sve pozicije braća obnaša.

 

Dijeljenje poljoprivrednih poticaja nepoljoprivrednicima u prvom redu otima poljoprivrednicima kruh iz usta, i time ovu granu ekonomije vraća u ratne uvjete. S druge strane, Lijanovići čine predstojeći izborni proces potpuno besmislenim. Kako, naime, da se stranke natječu ravnopravno i u skladu sa zakonom, kada Lijanovići u općine bez vijećnika „ulažu“ od 200.000 do 4 milijuna KM, a proračuni ostalih parlamentarnih stranka u legalnim prihodima ne dostižu ni 5% tog iznosa!!!

 

Hrvatska seljačka stranka će nastupiti na lokalnim izborima, ali bez obzira na svoj rezultat neće moći stati u kraj Lijanovićima ako se za to ne pobrinu trentuno vladajuće stranke i za gore navede kriminalce i njihove pomagače ne strpaju u zatvor!

 

Hrvatska seljačka stranka

26.05.2012.