Nožem usmrtio brata u Borovcima kod Metkovića

U naselju Borovci u općini Kula Norinska kasno sinoć dogodilo se ubojstvo. Čovjek je, kako neslužbeno saznaje Dubrovački vjesnik, ubio brata.

Jutros se o događaju oglasila hrvatska policija.

“Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je muškarac u dobi od 46 godina počinio kazneno djelo Ubojstvo, iz čl. 110 KZ-a, na štetu 51-godišnjaka s kojom je usko obiteljski povezan”, navodi policija.

“Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena”, dodaje se.

“Policija je u konkretnom slučaju postupala po zaprimljenoj dojavi te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak, koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva, tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se provesti obdukcija”, stoji u priopćenju./HMS/