Published On: Pon, pro 23rd, 2019

NOVO OTKRIĆE: 15.000 Hrvata u BIH podržava Isa beg Isakovića i njegov način rezanja kršćanskih glava. Jataganom…

Hrvati u BIH imaju ozbiljan problem. S ispoprosječnim interesdžijama među sobom.

15.000 njih, 66% od onih izišlih, dalo je glas ženi koja je vratila čast Isa beg Isakoviću. Naime ona je primanjem te nagrade u Sarajevu, javno priznala da Isa Beg Isakovića smatra pozitivnom osobom. Tako mu je , među Hrvatima vratila pravo građanstva.

Isto su učinili Fratrizani, bolje reći Kalifratri, fratri osmanskog kalifata, izručitelji slobode naših pradjedova, trgovci našom poviješću, kad su zajedno i oni hercegovski i oni bosanski, odlučili, mimo volje naroda slaviti Ahdnamu. Time je pravo građanstva u BiH vraćeno Sultanu El Fatihu. Osvajaču. Ubojici naše srednjovjekovne domovine.

Koje su to vrijednosti Isa Beg Isakovića i El Fatiha koje Kolindini glasači u BIH cijene?

 

Isaković  je poznat po tome što je sjekao kršćanima glave. Tvom pradjedu, Ivanovom pradjedu, Alijinom pradjedu, Avdinom, Aleksinom.

El Fatih je odsjekao glavu Stjepanu Tomaševiću, srpskom despotu i hrvatskom kralju, posljednjem kralju hrvatskome, protjerao Kraljicu Katarinu i njene sinove i kćeri odveo u ropstvo. I to nakon što je s izdajnicima našeg naroda, tadašnjim Fratrizanima potpisao ugovor o porobljavanju naroda a njima Fratrizanima zajamčio pravo, da našim pradjedovima, koji su preko noći postali osmansko roblje, uzimaju 10% fratarskog poreza. Fratri tog vremena odbili su naredbu papinske krune, i umjesto podizanja naroda na otpor, izručili su narod turskom osvajaču. Naime kruna koju je katarina nosila bila je papinska. Bila je iznad njih. Oni su odbili njen poziv na ustanak. Klekli su. Sebi napravili redodržavu. Nama prostor 4stoljetnog ropstva. Još imaju obraza popeti se na oltare i kazati kako su “oduvijek uz nas”. A oduvijek su samo uz vlast. U ovom slučaju 4 stoljeća uz sultana.

Produkt fratarskog služanjstva Osmanlijama jeste nestanak katolika.  I širenje Islama. Primjerice stare 100% katoličke župe Istočne Bosne u samo 150 godina postale su 100% muslimanske.  U svim krajevima gdje je fratarluk bio jak, danas Hrvata nema. Opstali su samo tamo gdje je bio slab fratarski utjecaj. Tako je i danas. Što je jači utjecaj fratara u nekoj župi to je narod pokorniji i skloniji trpnji i patnji a želja za slobodom slabija. Gdje je slab utjecaj fratara tu raste prirodna čovjeka žeđ za spoznajom, želja za skidanjem okova.

Produkt fratarskog šibanja naroda na ropstvo je i Isa Beg. Nastao je kao posljedica njihovog držanja naroda u pokorstvu. Shvatio je da i on može napredovati kao i oni. Ako pređe na Islam i ako se dokaže Sultanu. Točno onako kako su se i oni dokazivali kad bi gušili bune. I držali narod da ostane jadan. On je klao. Oni su smirivali.

Oko 40.000 katoličkih i pravoslavnih odsječenih glava Like, Livna, Hercegovine, Korduna, Bosne, Isa Beg je, slao  u Stambol kako bi se dokazao Sultanu. Sultan je rekao Bravo Beže Isače. I  tako je Isa Beg postao gradonačelnik Sarajeva. A onda se kažu krenuo baviti podizanjem džamija , medresa i postao arhitekta.

Zato Kolinda voli fratre i gradonačelnike. Fratri ti jamče zatucan i pokoran narod. Gradonačelnici su šik. Odlično se surađuje s njima.

Da je Isa beg danas u zatvoru ona bi ga i obišla.

Hrvati u BIH, dakle neki među nama, doduše manjina, al ipak neki, par stoljeća kasnije glasuju za Kolindu koja je primila nagradu Isa Beg u Sarajevu. Blago siromašnima duhom, zadovoljno će reći fratri, i aplaudirati im. Ta njihovih je 7 milijuna kuna iz RH proračuna zajamčeno i dogodine.

Dakle žena mrtva hladna, po nahođenju Mate Beskičmenog Granića uzme tu nagradu , po čovjeku dakle,  koji je našim djedovima sjekao glave, a potom tvrdi, ista ta draga nasmijana teta,  da se ona bori za nas. 

I sad ti to pojasni prosječnom Kolinda glasaču u BIH. Ne ide. Možeš ga tući al ne ide.

HDZBIH kada podržava Kolindu, praktički podržava pravo Sarajeva, da nama katolicima sječe politička prava. Jer ako podržavaš obožavateljicu Isa Bega, koji je sjekao glave, šta se koji k imaš buniti protiv tog što nam netko sječe izborna prava? Barem krv ne puštaju. Prava manje bole od prerezanog vrata dragi HDZ-ovci.

Kolindini glasači ovime su pokazali da su beduini, da vole kalifat i  ISIL običaje, da preziru kršćanstvo, da se stide svojih djedova i da su glupi ko k.

Isto to je pokazao HDZBIH. HDZBIH prezire kršćanstvo a demokršćanska je stranka, stidi se svojih djedova i nemaju pojma što čine. Nebo im je zajamčeno.

Mi to odavno tvrdimo, da nas vode glupani, i da nam sudbinu određuje prosječni neuki debil, al evo sad to tvrdi i 15.000 Kolindinih glasača u BIH.

Kolindini glasači u BIH su prvi narod u svijetu, pored Bošnjaka, koji veliča ubojice svojih djedova. Oni vole El Fatiha, fora im je izdajnik Zvizdović i Kolinda, koja nas brani tako što pada na šarm begova.

Da nisu izišli na izbore, kao i većina njihovog naroda ona bi jednako ušla u drugi krug. Dakle ništa nisu promijenilii osim što su javno svijetu poslali poruku da su glupani.

Mi se zahvaljujemo hrvatskom narodu u BIH, većini, ogromnoj većini, što je ostao dostojanstven i svoj glas nije dao Isa Beg Isakoviću.  Niti bilo kome od onih koji nam se nude. Jer nitko od njih nije najavio blokadu ulaska u EU Komšićevim glasačima. Što RH kao država može.

To bi bio minimalan znak pažnje prema nama.

Kao što je maksimum nepažnje primiti Isa Beg tetovažu na ramenu. Što je ona primila.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare