Novinarka Hine, zbog krnje u Imotskom, Hrvatima poželjela obilje korona virusa i nestašicu maski

dnevnik.ba 

Brojni su reagirali na spaljivanje krnje u Imotskom. Uglavnom su se natjecali u osudi spaljivanje gay par s Nenadom Stazićem u rukama kojemu je na čelu nacrtana zvijezda petokraka.

Bakove svečanosti vezuje se za pojavu boga Bacchusa, zaštitnika vina kojega karakterizira sklonost užicima i svim izopačenostima koje proizlaze iz karikiranih vinskih užitaka

Predsjednik Milanović, Vlada, javna pravobraniteljica, gay udruge, brojni političari i drugi javni djelatnici osudili su taj čin kao neprimjeren, Milanović je zatražio reakciju nadležnih institucija, navodeći da je riječ o  “širenju mržnje i poticanju nasilja, najavljene su kaznene prijave.

Dalje od ostalih, vjerojatno želeći  dokazati pravovjernost svojim sljedbenicima na društvenim mrežama, otišla je novinarka Hine Sandra Bartolović.

“Zemlja u kojoj inkvizicija spaljuje lutke duginih obitelji zaslužuje isključivo izobilje koronavirusa i nestašicu zaštitnih maski”, objavila je je na Twiteru novinarka Hrvatske izvještajne novinske agencije, prenosi Maxportal.hr.

 

more recommended stories