Published On: Sri, kol 8th, 2018

NOVI TRAGOVI Istraga ubojstva u Trogiru: Omiljenu liječnicu ubila poznanica?

Navodno se radi o osobi koju je žrtva poznavala.

Asja Belas Tukić, 61-godišnja liječnica, ubijena je u svom stanu u Trogiru, a iz policije su potvrdili kako se radi o nasilnoj smrti. Još se ne zna tko je ubio nesretnu liječnicu za koju kolege i poznanici imaju samo riječi hvale.

Policija je dobila dojavu o događaju od bivšeg supruga ubijene žene koji ih je nazvao u ponedjeljak u 13.45 sati te rekao da mu je bivša supruga (61) mrtva. Patrola je otišla u stan u Trpimirovoj ulici te tamo pronašla mrtvu ženu, a u stanu je pronađen i nož kojim je ubijena.

Novi trag

No inspektori pred sobom imaju sve samo ne lagan zadatak. Sigurnosne kamere postavljene 50-ak metara od ulaza u zgradu nisu ‘uhvatile’ ubojicu jer nisu radile.

Ipak, naišli su na još jedan trag i to sandale u lokvi krvi. Broj sandale je 37, što sugerira da je riječ o ženi, piše 24sata.

Navodno se radi o osobi koju je žrtva poznavala s obzirom na to da ništa nije ukradeno te da nema tragova provale. Žena je preminula od nekoliko ubodnih rana na grudnom košu iako se na početku smatralo da je imala samo jednu ubodnu ranu i to onu u leđima.

Dnevnik.ba

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare