Published On: Pon, lis 14th, 2019

Novi trag: Pronađeni automobili koji se vežu za ubojstvo Lane Bijedić

Kako neslužbeno saznajemo, jedan automobil je s područja Ljubuškog, dok je drugi s područja Hercegovačko – neretvanske županije.

“Policija je pod nadzor stavila najmanje dva automobila jer su operativno zanimljiva”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Kako neslužbeno saznajemo, jedan automobil je s područja Ljubuškog, dok je drugi s područja Hercegovačko – neretvanske županije.

Naime, usprkos brojnim medijskim nagađanjima posljednjih dana koji, kako su nam ranije rekli policijski izvori, samo otežavaju situaciju i unose zbunjenost u javnost, prvi su ovo službeno potvrđeni tragovi.

Kako je ranije potvrđeno, sve policijske agencije Federalna uprava policije, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH i HNŽ, kao i ronioci iz Tuzle uključeni su u istragu ubojstva Lane Bijedić.

Naime, prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na beživotnom tijelu L.B. pronađeni su tragovi više udaraca, posebno u predjelu glave.

Također, kako je ranije potvrđeno iz Tužiteljstva ŽZH na vratu su pronađeni tragovi nalik onima koji nastaju uslijed gušenja. Tijelo Lane Bijedić nakon ubojstva je bačeno u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoputa. Obdukcija je urađena u gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru.

Podsjećamo, tijelo je u rijeci ugledao ribar, koji je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka.

Za sada nema nikakvih tragova koji bi mogli dovesti do ubojice.

Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke pozvalo je sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema Lane Bijedić (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ŽZH na telefonski broj: 039/830-808.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare