Published On: Pet, sij 22nd, 2021

Novi slučajevi: Sve više ljudi iz BiH pokušava ući u Hrvatsku s krivotvorenim testovima

Njemački prometni policajci su u četvrtak popodne na području Hamburg-Marmstorfa iz prometa isključili 27-godišnjeg Hrvata za kojeg se sumnja da je upravljao vozilom pod utjecajem narkotika.

Policajci su se vozili cestom BAB 7 u smjeru juga. Na području Hamburg-Marmstorfa primijetili su vozača koji je na prikolici prevozio kombi a tijekom vožnje razgovarao na mobitel.

Policajci su odlučili zaustaviti i provjeriti vozača na odmorištu “Harburger Berge” zbog sumnje da je počinio upravni prekršaj, piše Fenix magazin.

Prilikom kontrole, policajci su primijetili ‘fizičke abnormalnosti’ kod Hrvata, što je sugeriralo da je nedavno konzumirao opojne droge.

Brzi test je pokazao da je muškarac bio pozitivan na amfetamine, a potom je sam vozač policajcima dao i kutiju cigareta u kojoj se još uvijek nalazila mala količina amfetamina.

Protiv 27-godišnjeg vozača provest će se daljnja istraga. Hrvatskom vozaču je izrečena zabrana nastavka vožnje na 24 sata te je bila potrebna sigurnosna kaucija od 1.025 eura, priopćeno je iz policije.