Published On: Pon, pro 2nd, 2019

Novi seks trend sve više uzima maha – je li grozan ili samo praktičan?

Takozvani ‘Half-Night-Stand’ – u prijevodu, ‘seks za pola noći’, novi je trend. Stupa na scenu nakon seksa za jednu noć – kad je riječ o ‘brzoj ljubavi’ – i puno pojednostavljuje čudnu situaciju nakon zajedničke ‘noći’.

Kako sam naziv govori, ostaje se pola noći – odnosno, toliko dugo dok zabava ne završi. Nakon seksa se jednostavno spakiraju stvari i ode. Dugo maženje nakon seksa, čavrljanje ili koja čaša vina? Apsolutno zabranjeno!

Taj nagli kraj ima više prednosti. Barem ako gledamo samo na zabavu: partneru daješ jasno do znanja da te ne zanima, odnosno da te ne zanima veza s njim.

Nećeš se probuditi pored njega ujutro i onda tražiti ispriku da ne moraš ostati na doručku. Plus: možeš spavati u vlastitom krevetu, sljedeće jutro se fino istuširati, odjenuti se u čistu odjeću te nećeš trebati prolaziti kroz takozvani „hod sramote“ (i još se s jednakom odjećom i zamrljanom šminkom pojaviti na poslu).

A ako tip možda i nije toliko zgodan i inteligentan kakvim se činio na prvi pogled u klubu? Nema veze! Zašto? Zato jer si nestala dovoljno rano – prije nego si to stigla primijetiti.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare