Nova Miss Hrvatske: Prvi hrvatski kralj krunjen je 200 metara od moje kuće. Ima tih nekih “Hrvata” koji i njega žele poništiti. To su jako mračni i ružni ljudi

Tomislava Dukić iz Tomislavgrada odnedavno je nova Miss Hrvatske, a sada je otkrila kako je i ona iz susjedne zemlje postala misica.

Miss Hrvatske je u razgovoru za InMagazin, Tomislava je otkrila da joj je titula Miss dijaspore otvorila vrata za titulu koju odnedavno nosi.

”Da krenemo ispočetka! Ja sam Tomislava Dukić, dolazim iz Tomislavgrada, bila sam Miss dijaspore, nakon čega sam se plasirala za Miss Hrvatske i evo, rezultiralo je ovim svime!”, objasnila je.

Dvadesetpetogodišnja Tomislava ponijela je titulu najljepše Hrvatice, a potom je istaklapo čemu je tipična Hercegovka.

”Što se tiče hrane tu sam čistokrvna, a sad za ostalo, mislim da sam malo novija generacija, mislim da nisam baš tipična u tom mentalitetu Hercegovaca, ali svakako da se to opet malo osjeti na meni jer mislim da gene i korijene ne možeš ‘izbiti’ iz sebe”, navodi.

Upravo je porijeko nove najljepše Hrvatice izazvalo burnu raspravu na internetu. Neki su išli toliko daleko da žele osporiti Tomislavin uspjeh. Pitali smo ju što misli o tome:

Hrvatska država je definirana kao država hrvatskog naroda a ne država nevladinih organizacija, ili država onih koji prebivaju samo na teritoriju nje. Hrvati su raseljen narod. Ja dolazim s prostora Stare Hrvatske, tamo gdje je krunjen kralj Tomislav. Ta Hrvatska ostala je slobodna kad je ova današnja svojevoljno stala pod Ugare npr. Pa ne želim da mi netko mjeri moje hrvatstvo. Prijavila sam se samo na ocjenu ljepote. Molit ću lijepo. Eto taj naš prvi hrvatski kralj krunjen je 200 metara od moje kuće. Ima tih nekih “Hrvata” koji i njega žele poništiti. Smeta im svaki pedalj hrvatstva koji izlazi van RH.

To nisu Hrvati. I uglavnom su jako mračni i ružni ljudi. Ja ih žalim.

*Nadamo se da uvažena misica neće zamjeriti što smo dodali dio oko kralja. Ali zbog ovih jazavčića koji bi i herojstvo Blagi Zadri oduzeli, jer je bio Hercegovac, nismo mogli odoljeti. Neka trunu u paklu.  U odjelu za ružne jazavce.