Published On: Čet, svi 30th, 2013

Nogometna reprezentacija Hrvatske u humanitarnoj akciji pomoći za malog Petra Knezovića

Otvoreni trening Hrvatske nogometne reprezentacije u petak u 18 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru bit će humanitarnog karaktera.
Udruga “Zagrljaj”, uz potporu HŠK Zrinjski, organizira dobrovoljno prikupljanje novčanih priloga za pomoć u liječenju osmomjesečnog Petra Knezovića iz Mostara kojemu je dijagnosticiran zloćudni tumor očiju o čemu smo već pisali.
Humanitarnu akciju je već putem svog Facebook profila podržao i izbornik Štimac, a ne sumnjamo kako će je posjetom treningu u petak podržati i veliki broj Mostaraca.
Podsjetimo kako su liječnici na rutinskom pregledu kod osmomjesečnog Petra, otkrili brzorastući, izrazito agresivni tumor koji je zahvatio oči. Petar je, nakon SKB-a Mostar prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje je nakon pregleda odlučeno da se daljnje liječenje treba nastaviti u Njemačkoj.
Cijena operacije bit će poznata nakon dovršenja nužnih pretraga u Essenu, već se zna kako se mjeri u desetinama tisuća eura.
Svi koji mogu i žele pomoći u liječenju malog Petra to mogu uplatom na račun Petrove majke Mirele kod UniCredit Bank d.d. Mostar3381002512499939 (KM) odnosno za uplate iz inozemstva: IBAN BA393381302831288290 SWIFT CODE UNCRBA22 račun 45262047101 s naznakom ‘Pomozimo malom Petru’.