Published On: Čet, ruj 3rd, 2015

NITKO NE REAGIRA Iznose dokumente iz zgrade EP HZ HB i bacaju ih u kontejnere

Dijelovi stare Uprave Elektroprivrede HZ HB i dalje pokušavaju odgoditi primopredaju dužnosti, ali to ne znači kako gube vrijeme u svojim uredima. Upravo suprotno!
Prema zadnjim informacijama, skoro danonoćno se radi na uklanjanju brojnih dokumenata, čak i iz informatičkog sustava tvrtke kako bi se prikrile određene radnje. Iz zgrade Elektroprivrede iz ureda bivših članova Uprave Društva se iznose dokumenti, a dio dokaza smo dana dobili i u fotografijama.
Naime, jučer oko 15:30 sati velika količina dokumenata je iznesena iz ureda pojedinih smijenjenih direktora EP HZ HB. Dokumenti su bačeni u kontejnere u blizini zgrade EP HZ HB. Što sadrže dokumenti nije poznato, ali je zanimljivo kako nitko nije reagirao na ovo događanje osim onih koji su nam dostavili fotografije.
Što ovi postupci znače za proces primopredaje dužnosti nije poznato. S obzirom na apatiju koja vlada u EP HZ HB možda bi reakciju po ovome pitanju trebalo tražiti u mostarskim Parkovima čiji djelatnici će ujutro prazniti pune kontejnere dokumenata iz Elektroprivrede HZ HB.
Prvi.tv

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare