Published On: Pon, lis 21st, 2019

NIJE VIŠE GLIGOR POPOVIĆ Koga ljubi lijepa Bakirova kći

Jasmina Izetbegović, kći jedinica lidera SDA Bakira Izetbegovića, već duže je u vezi s poznatim bh  YouTuberom Adnanom Cerićem, poznatijim kao CeriX. Njegov rad na YouTubeu danas prati blizu 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 tisuća pratitelja.

Njegove klipove pregledali su milijuni ljudi.

Kako prenosi Klix.ba Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima s prijateljima ili drugim događajima.

Tako je bilo u subotu navečer kada je CeriX iskazao poštovanje prema obitelji Izetbegović, točnije liku i djelu prvog predsjednika Predsjedništva RBiH Aliji Izetbegoviću.

U Narodnom pozorištu u Sarajevu na svečanoj akademiji povodom 16. godišnjice od smrti Alije Izetbegovića, Cerić je u društvu Jasmine sjedio odmah iza trenutnog predsjednika SDA i generalne direktorica KCUS-a.

Jasmina se u javnosti ne pojavljuje često. Završila je Akademiju likovnih umjetnosti, a sada se vodi kao osnivač i generalna direktorica marketinške agencije FabCat Creative, nakon kratkog angažmana u Simurg Mediji, kompaniji s turskim kapitalom u BiH.

Među brojnim prijateljima zaljubljenog para je i najpoznatiji bh. reper Jala Brat s kojim su u kolovozu objavili fotografiju iz noćnog izlaska. “Znaš da će kolovoz biti dobar kad počne pristizati super raja sa svih strana i još ti Jala Brat otpjeva ‘Da te nije Alija'”, napisala je Izetbegović na Facebooku.

Cerić je inače zaposlen kao inženjer informatike u Federalnom zavodu za statistiku, a nakon posla svakodnevno naporno radi snimajući za YouTube.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare