KADA su u pitanju osobine koje je najteže trpjeti kod partnera, ova je mana zauzela prvo mjesto. Dobra komunikacija, uzajamno razumijevanje i pristajanje na kompromise, ključ su zdrave i uspješne veze i bez njih je nemoguće održati ljubav na životu. Upravo zato, kako piše Paired Life, mana koja najčešće razdvaja parove je tvrdoglavost. Kada netko jednostavno […]

" />
Published On: Uto, stu 12th, 2019

Nije ljubomora: Zbog ove osobine parovi najčešće prekidaju

KADA su u pitanju osobine koje je najteže trpjeti kod partnera, ova je mana zauzela prvo mjesto.

Dobra komunikacija, uzajamno razumijevanje i pristajanje na kompromise, ključ su zdrave i uspješne veze i bez njih je nemoguće održati ljubav na životu.

Upravo zato, kako piše Paired Life, mana koja najčešće razdvaja parove je tvrdoglavost.

Kada netko jednostavno ne želi popustiti i priznati da je u krivu (kada to zbilja je slučaj), to stvara ogromnu prepreku u komunikaciji i odnosu te dovodi do neprestanih svađa i tenzija u vezi.

Saslušati drugu osobu i prihvatiti ispravke izuzetno je bitno činiti u svakom odnosu, od ljubavnog do prijateljskog, i to je nešto što je nemoguće izbjeći.

Kako navode stručnjaci, žene su te kojima najčešće smeta muška tvrdoglavost, ponekad toliko da zbog nje prekidaju i dugogodišnju vezu ili čak i brak, no muškarci to također navode kao nešto što im je nevjerojatno odbojno kod pripadnica suprotnog spola.