Published On: Ned, srp 1st, 2018

Nick Vujičić rođen je bez ruku i nogu

NICK VUJIČIĆ ROĐEN JE BEZ RUKU I NOGU ‘Pitao sam Boga zašto me stvorio ovakvog. Odgovorio mi je…’

Nick Vujicic iz Melbournea rođen je bez ruku i nogu. Majka ga ispočetka nije željela dojiti. Roditelji su se osjećali neugodno i razočarano. No, s vremenom su prihvatili Nickovo stanje.

No, on nije. S osam godina je umalo pokušao samoubojstvo – želio se utopiti u kadi. Spriječila ga je pomisao na ljubav njegovih roditelja.

Jednog je dana njegova majka pročitala članak o čovjeku sa sličnom invalidnošću. To je imalo velik utjecaj na Nicka, prenosi Hercegovina.info

‘Mogao sam biti ljut na Boga zbog onog što nemam ili zahvalan Bogu za ono što imam. Moja mama je rekla: ‘Nick, Bog će te upotrijebiti, ne znam kako, ne znam kad, ali Bog će te upotrijebiti!’ I te su spoznaje počele ispunjavati moje srce. I tada sam počeo shvaćati da nema smisla biti cjelovit izvana, ako si slomljen iznutra’, svjedoči Nick.

S 15 godina je, kaže, predao život Isusu Kristu. ‘Pitanje je bilo: ‘Zašto? Zašto si me stvorio ovakvog?’ A odgovor je bio: ‘Vjeruješ li mi?’ To je pitanje. I kad odgovoriš da na to pitanje ništa drugo nije važno’, govori Nick.

Nick je postao oruđe u Božjim rukama.

 

U nastavku pogledajte reportažu o ovom izvanrednom mladiću.

Nick Vujičić: Svjedočanstvo života

Ako Bog može upotrijebiti čovjeka bez ruku i nogu da bude Njegove ruke i noge, onda će svakako upotrijebiti i spremno srce!

Posted by Duhovnost on Sunday, December 4, 2016

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare