Nevladin Sektor RH ,sačinjen od mladih aktivista Stjepana Mesića, Drage Pilsela, (nepoznata čovjekolika vrsta iz ureda ŽK) , Zlatka U-HasanBegovića, Jadranke Stanodavac Kosor i g. Puhovskog, te jednog od Goldsteina, trebao bi svaki čas izići s tekstovima o osudi prijema Milorada Dodika u Zagrebu. Za sada, ono što mladi aktivisti zamjeraju RH poltičkom vrhu, jeste […]

" />
Published On: Čet, ruj 17th, 2020

Nevladin sektor RH piše osude zbog posjete Milorada Dodika. Priopćenja će svaki čas…

Nevladin Sektor RH ,sačinjen od mladih aktivista Stjepana Mesića, Drage Pilsela, (nepoznata čovjekolika vrsta iz ureda ŽK) , Zlatka U-HasanBegovića, Jadranke Stanodavac Kosor i g. Puhovskog, te jednog od Goldsteina, trebao bi svaki čas izići s tekstovima o osudi prijema Milorada Dodika u Zagrebu.

Za sada, ono što mladi aktivisti zamjeraju RH poltičkom vrhu, jeste činjenica da je Milorad Dodik Srbin.

Ostatak zamjerki trebao bi biti objavljen tijekom dana.

Kako saznajemo , aktivisti su pronašli podatak da mu je i otac bio Srbin. Kosorova se uz to zanimala i o broju stanova dotičnog, te je upitala ima li iti jedan u Ilici.

Za Mesića još nismo sigurno što zamjera Dodiku, no navodno, prilikom posjete jednom noćnom baru s noćnim damama u Banja Luci, početkom 90-ih, ovaj bivši predsjednik Jugoslavije, autor knjige “Kako sam im srušio Jugoslaviju” nije bio zadovoljan uslugom.