Published On: Thu, Sep 3rd, 2015

NEVJEROJATNA PRIČA SA ZLARINA Francuz prije 34 godine pao na fatalnu Veru, ovih se dana dao u potragu za njom, uslijedilo iznenađenje!

NEVJEROJATNA PRIČA SA ZLARINA Francuz prije 34 godine pao na fatalnu Veru, ovih se dana dao u potragu za njom, uslijedilo iznenađenje!

Nevjerojatno uporni Francuz Jean-Philippe (51) čak 34 godine je tražio izgubljenu ljubav s otoka Zlarina, a danas mu je iz Hrvatske stigla prekrasna vijest – gospođa je pronađena!
Turist iz Francuske je upoznao fatalnu Veru još 1981. godine, a Hrvatica je očito ostavila takav dojam na njega da je i 34 godine poslije pokušava pronaći. Bez obzira što se u međuvremenu oženio i osnovao obitelj. U cijelu akciju pronalaska Vere uključila se i Turistička zajednica Zlarina..
– Evo jedan nesvakidašnji upit. Gosp. iz Francuske već dugi niz godina traži ovu osobu koju je upoznao u lito 1981. na Zlarinu. Kaže da zbog jezika, udaljenosti i povijesnih događaja nikad u tome nije uspia… Možda mu mi možemo pomoći?! Šta Vi mislite? Poznate li je? – napisali su na svojoj Facebook stranici,priložili stare fotografije i odmah potaknuli ljude da krenu u akciju. Potraga nije dugo trajala, nekoliko sati poslije na stranici je osvanuo sljedeći status:
– I tako je naša “Ljubavna potraga” ili samo “Potraga za starom prijateljicom” uspješno završena! Gosp. Jean Philippe se svima koji su sudjelovali zahvaljuje na pomoći! Sad ćemo im dati malo mira i tišine da nadoknadu izgubljeno vrime, a možda nam se još i javu s nekin zanimljivostima (kad sami budu tili)…