Published On: Ned, ožu 15th, 2015

NEVJEROJATAN RASPLET PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA REGIJU Otmičari otkrili zašto su oteli djevojčicu: ‘Poslije bi je vratili’

NEVJEROJATAN RASPLET PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA REGIJU Otmičari otkrili zašto su oteli djevojčicu: 'Poslije bi je vratili'

 Užasna priča koja je jučer šokirala cijelu regiju danas je dobila svoj nastavak. Podsjetimo, u petak oko 12 sati u beogradskom naselju Voždovac majci je istrgnuto dijete iz ruku, a otmičari su BMW-om pokušali napustiti državu. Srećom, policija je reagirala ekspresno i francuski državljani su dva sata poslije završili s lisicama u rukama, a djevojčica je vraćena roditeljima…

Naravno, svi su odmah posumnjali da su monstrumi iz Francuske zapravo trgovci djecom, ali dan kasnije na vidjelo je izašla priča koja, najbaže rečeno, ima holivudski zaplet.

– Namjera otmičara, kako sami tvrde, bila je da otmu djevojčicu koja nevjerojatno sliči na kćer od jedne otmičarke. Mala Maša trebala im je psolužiti u parnici koju ona vodi protiv svog muža, a sa ciljem da dokaže da kćer koju imaju nije njegova – kažu u policiji, a prenosi Blic .

Djevojčicu iz Beograda navodno su pronašlim preko interneta.

– Otmičari su planirali Mašu izvesti iz Srbije na putovnicu njezine prave kćeri. Mašu su potom planirali izvesti pred sud, kao svoju kćer, i da se od nje uzme DNK s kojim bi dokazali da ona nije kćer svog muža. Zahvaljujući tome, Francuzi bi dobili dijete samo za sebe… Otmičari također tvrde da bi poslije toga Mašu vratiti u Srbiju.

U Tužiteljstvu kažu da još uvijek čekaju informacije kolega iz Francuske, a otmičarima u Srbiji prijeti 15 godina zatvora.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare