Published On: Pon, ruj 7th, 2020

NEVJEROJATAN KRAJ US OPENA ZA PRVOG REKETA SVIJETA Novak Đoković izbačen s US Opena, pogodio sutkinju lopticom u glavu

Novak Đoković izbačen je s US Opena u prvom setu meča osmine finala protiv Španjolca Pabla Carrena-Buste.

Srpski tenisač je za vrijeme meča protiv Španjolca Carrena-Buste razočarano i bez gledanja udario jednu lopticu sa strane koja je pogodila linijsku sutkinju u glavu. Ona je potom pala na tlo i izgledalo je kao da ima poteškoća s disanjem

Napamet udario lopticu koja je pogodila sutkinju u glavu

Pogodio ju je direktno u glavu i zbog toga je diskvalificiran pri rezultatu 6:5 za Španjolca koji je napravio break. Đoković joj je odmah prišao da vidi kakva je situacija te se istog trena ispričao, no povratka nije bilo, prenosi zagrebački Index.

Desetak minuta je trajalo vijećanje oko toga što će biti s nastavkom meča, a onda je odlučeno da je Đoković gotov s ovogodišnjim US Openom.

Đokoviću je ovo prvi put u karijeri da je na ovakav način završio meč i uistinu je senzacionalno da se najboljeg tenisača svijeta izbacili na ovaj način, i to u osmini finala ovako važnog turnira.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>