Published On: Uto, sij 2nd, 2018

Nesvakidašnja priča iz BiH: Radnicima direktor uplatio plaće

Direktor privatne tvrtke ###$$ iz mjesta E%#$%#$% odlučio je povući nesebičan potez i svim radnicima uplatiti plaću do trećeg u mjesecu sa punim davanjima na nju, tako da u novoj godini imaju u novčaniku nekakav iznos.

Na vratima poslovnih prostorija u Bužimu istaknuta je obavijest u kojoj piše: “Svi radnicima bit će isplaćene plaće”.

S obzirom na to da je riječ o poslovnom potezu koji nije toliko čest u BiH,  Poskok je odlučio kontaktirati direktora #$%#$% tvrtke #%#$%#, koji nam je potvrdio da je odlučio uplatiti radnicima plaće.

– Točno je, to smo danas odradili i ja sam taj novac uplatio.

On je također dodao i da je 2017. godina za njegovo poduzeće bila uspješna s obzirom na to da se “lijepo radilo i zaradilo” te je jednostavno odlučio tih promijeniti poslovnu politiku.

Inače, ova tvrtka je registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, export-import i prijevoz 
roba.

Iako vam je možda ova vijest čudna na jednog zaposlenog u privatnom sektoru, privatni poduzetnik plaća još dva uhljeba u državnom sektoru. Tako da čovjek koji uplaćuje 30 plaća primjerice u suštini uplaćuje 90 plaća.

Tako da ovaj podvig doista jeste vrijedan divljenja.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>