Published On: Pon, stu 1st, 2021

NEŠIĆ PORUČIO IZETBEGOVIĆU: BiH jednako pripada svim njenim narodima

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić reagirao je priopćenjem za javnost povodom posljednjih izjava lidera SDA Bakira Izetbegovića.

Praviti pakt dva protiv trećeg naroda ovdje nikada nikome ništa dobro nije donijelo. Četvrt stoljeća od okončanja sukoba, vrjeme je da se Srbi, Bošnjaci i Hrvati udruže i u političku prošlost pošalju one koji siju mržnju, strah, udaraju u ratne bubnjeve i prizivaju zlo – smatra Nešić.

Koliko morate biti neodgovorni da zagovarate politiku koja je Bosnu i Hercegovinu gurnula u rat i proizvela tolika stradanja i patnju? Koliko mora biti jaka želja za očuvanjem vlasti kada ste spremni gurnuti narod gurnuti u ambis – zapitao je Nešić.

Izetbegović, ističe on, ne shvaća da nema tapiju na BiH i da ona jednako pripada svim njenim narodima i da je nitko ne može svojatati.

BiH ima onoliko koliko se svi komotno u njoj osjećaju. To što Izetbegović sebe izjednačava s BiH, je odraz njegovih ne ostvarenih ambicija. To što poziva na paktove protiv Srba, najviše nanosi štetu bošnjačkom narodu kojeg gura i geto. Samo mi nađite susjednu državu s kojom se Izetbegović nije pokušao posvađati. Svojom plemenskom i svađalačkom politikom postao je najveći generator krize – poručio je predsjednik DNS-a./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiklop
Kiklop
9 mjeseci prije

Sve 100% tocno.

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
9 mjeseci prije

Ma ne 100% nego milijun %,znaju oni da mi nikad protiv kršćanske braće nećemo prošli put učinili pa sad kusamo tu paganu juhu,nema straha samo možemo mi kršćani zajedno i bit će tako samo laganooo.

Jurica
Jurica
Šta ti kažeš na ovo?  Hvo..zauvjek.
9 mjeseci prije

👍

Bruce Lee.
Bruce Lee.
9 mjeseci prije

Aj ti to trezorašu objasni ,kad ga muslimansko bratstvo i Turci drže za jaja za rad par vreća ofirskog zlata ,nikada s takvim naprijed u perspetivniju budućnost a ni tad.

Jurica
Jurica
9 mjeseci prije

Bravo Nešiću. I vraćaj se u koaliciju sa Dodom. Izvini mu se, ti znaš zašto I Dodo će te primiti nazad. Trebaju mu tvoji glasovi.

Jurica
Jurica
9 mjeseci prije

Jeli Nešiću, jel I tebe zvao bratić onog kolumbijskog narko bosa?