Published On: Sub, stu 17th, 2018

NEPOZNATI MUŠKARAC JU JE MAMIO U BIJELI KOMBI: Školarku (11) od otmice spasila nevjerojatna stvar koje se dosjetila njezina majka

Djevojčica Madison (11) i njezina prijateljica šetale su u blizini parka u gradu Pecan Creek u američkoj državi Arizoni. U jednom trenutku kraj njih se zasutavio muškarac u bijelom kombiju i rekao Madison da je njen brat doživio nesreću i da ona mora poći s njim.

Na to ga je školarka upitala koja je šifra, što ga je prilično zbunilo. Djevojčica je odbila ući u kombi, priopćila je lokalna policija.

Jako sam se uplašila da se mom bratu nešto dogodilo, ali onda sam ga se sjetila pitati za šifru, a kad ju nije znao pobjegla sam.

Naime, njezina majka je smislila šifru i objasnila je djeci da ako im itko ikada kaže da je prijatelj i da želi pomoći, neka ga pitaju zna li ju.

“To je mojoj kćeri spasilo život. Nikad mi nije palo na pamet da ćemo zaista morati upotrijebiti šifru, ali jako sam ponosna na nju jer se toga sjetila”, kaže mama Brenda James.

“Kad sam mu to rekla, kao da je smrznuo lice i samo odjurio dalje. Tek onda sam počela osjećati strah jer sam shvatila da je situacija bila jako opasna”, ispričala je djevojčica.

Policija je kasnije priopćila da su djeca koja su se igrala u susjedstvu isto potvrdila da su vidjela kombi. Rekli su da je radio krugove oko parka neko vrijeme. Vozač, bijelac 40-ih godina s kratkom bradom, držao je ruku preko lica, a za njim policija još traga.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare