Published On: Pet, ruj 10th, 2021

VIRTUALNI HRVATSKI POLITIČAR: Bosni i Hercegovini potreban je Zakon o opozivu Predsjednika kako bi se ljude poput Komšića i Džaferovića moglo smijeniti

Suočeni s činjenicom da dva bošnjačka člana Predsjedništva Komšić i Džaferović zadnjih tjedana nečasno obavljaju svoju funkciju, da potiču mržnju prema drugim narodima, tezom da pojedini narodi imaju previše prava u odnosu na postotak,  što je izvorno Hitlerova teza o Židovima, prije Holokausta, i da nitko od legitimnih predstavnika Hrvata ne reagira kontaktirali smo virtualnog hrvatskog političara.

“Nije normalno da neko sjedne u fotelju Predsjedništva a potom se bori protiv Ustavnog uređenja zemlje čije uređenje je dužan jačati i čuvati a ne rušiti, koji potom  krši predsjednički zakletvu i da ga u konačnici nitko ne upozorava da krši Ustav kao i ugovor o radu. Nije normalno da se nakon tog ne može pokrenuti proces opoziva tog člana Predsjedništva. Da se razumijemo, legitimno je da bilo koja javna osoba zagovara izmjenu Ustava, ali nikako ne osoba koja je izabrana da služi Ustavu.Nije normalno da se tijekom mandata jednog od predsjednika otkrije da je sređivao putovnice mudžahedinima, da negira da je jedna od tri vojske radila zločine, kada su je radile sve,  i nije normalno  da se nakon tog ne može pokrenuti proces opoziva tog člana Predsjedništva.  Još je manje normalno da to nema nikakve posljedice po njih. To je znak da je BIH društvo u dobokoj pravnoj hipokriziji i da je BIH sustav krahirao.Ovo društvo treba hitno Zakon o impeachmentu koji je realno predviđen u Ustavu BIH kroz sustav veta. Primjetimo da je Narodna skupština RS-a nadređena srpskom članu predsjedništva, hrvatski klub Doma naroda nadređen je hrvatskom članu Predsjedništva a bošnjački klub naroda bošnjačkom. Te institucije trebaju dobiti zakonsko uporište, sukladno Ustavu, da pojedinom članu Predsjedništva, nakon nečasnih izjava, oduzmu pravo moći veta. Gubitkom moći veta pojedini član Predsjedništva izgubio bi pravo na vršenje funkcije koju je obesčastio.

Čekajte šjor Virtualni, to bi značilo da hrvatski klub Doma naroda u tom slučaju može smijeniti Komšića?

Točno. Nije li apsurdno da je taj čovjekoliki puzajući jazavac, treći put uzurpirao najvišu izvršnu funkciju u državi a da nikada nije ni posjedovao moć veta budući da hrvatski klub Doma naroda nikada takvo nešto Komšiću ne bi odobrio niti priznao.

Zašto se ne bavite politikom? Djelujete odlučnije nego legitimni borci za hrvatsko pravo u BIH?

Zato što je to zatvoren krug ljudi koji ne žele u političku borbu, i navikli su na komformizam šutnje. Oni ne vole u krug elitne politike primati ljude koji govore otvoreno, oštro, u glavu i ne boje se javnog istupanja. Osim toga ja sam za to da se fratrizani moraju udaljiti od utjecaja na politiku ako Hrvati žele postati jaka politička nacija a ne troma molitvena skupina. A bez blagoslova toh proturskog svećeničkog reda, nemate što u Hrvata u BIH raditi u politici.

Vi dakle smatrate da je hrvatski narod pod kontrolom Erdogana?

Fratri se nikad nisu odrekli Ahdname, svoje redodržave, služenja sultanu, narod služi fratrima kao parazitima, koji žive na hrvatskoj grbači. Legitimne politike Hrvata ne mogu opstati bez služenja fratrizanima. Dakle ako služiš fratrizanima neminovno služiš sulatnu. Fratri i HDZ su dvije jedine stranke u BIH koje su direktno pod ugovornom obvezom služenja sultanu dok SDA i IZ to čine svojevoljno.

Kako dalje?

Dalje možemo samo ako se narod izdigne iz razine vjerskog fanatizma.

Kako je to moguće učiniti?

Sve dok Gospa Međugorska ne pošalje poruku “Prestanite se moliti i čekati da vam nebo podari slobodu, borite se za svoju slobodu, narod ste, ne možete samo vrtiti očenaše, borite se za svoju djecu, ponesite svoj križ, kao što je Isus ponio svoj, narod se neće dozvati pameti. Narodu je jednostavnije biti uljuljkan u komformizam molitvene zajednice.

Vi ste vjernik?

Da

Zašto Gospa ne šalje takvu poruku?

Zato što joj fratrizani ne daju. Oni su, ako imalo uključite zdrav razum u cijelu priču, jedini autori, svih njenih navodnih poruka. Oni stoje iza progona biskupa, oni su Vatikan optuživali do jučer. A kao što znate prema Novom Zavjetu, to je smrtni grijeh. Igrati se Kristovom Majkom, stavljati joj riječi u usta. Neoprostivo.

Dakle čekamo da nam se Gospa smiluje i upravi nas na pravi put?

Ne čekamo zapravo da nam se Fratrizani smiluju skinu nam se s ideološke i političke grbače naroda i puste nas da se borimo  kao narod. Ukratko da ne smetaju narodu u narodnoj borbi, a pozabave se sobom i  svojim duhovnim poslanjem. Evangelizacijom.

Jako ste oštri prema njima. Imate neki dokaz da Fratri rade za sebe, za Turke i da su gušitelji narodne pobune.

Imam. Evo:

Ovo vam je ustanak u Posavnini pred kraj turskog kalifata. Oni se čak s ovim ponose. Naši pradjedovi su gladni bili oni su ih tjerali da sjede u kućama i ne idu u ustanak.Pravoslavni narod se digao, njihovi svećenici su bili uz njih a naši su nastojali čak i tada dodvoriti se begovima.Kao što vidite u Izboru između služenja begu ili služenja narodu, uvijek su birali služiti begu. I na početku osmanske okupacije i na kraju osmanske okupacije. To je naprosto njihov način življenja. Ahdnama.

Sramotno. Dakle savjetujete nam da otpilimo fratrizane? 

Ne, Nego da ih vratite u okrilje Matere Crkve, predugo ratuju s njom i  naučite ih da politika, kao iznimno prljava stvar, nije njihov sveti poziv  te im pojasnite da narod da od njih treba duhovnu potporu ako su je uopće više u stranju dati a ne političke naputke. Usput bi bilo dobro da im pojasnite da ionako od naroda uzimaju pare kroz redovine, da imaju posebne fondove i porezne olakšice  od države namijenjene za njih i da nije u redu da uzimaju pare iz proračuna koje su namijenjene za potrebe naroda.

Mislite na pare iz Ureda za Hrvate? 

Da. Mislim na te pare. A i Hrvati iz BIH trebali bi izgubiti pravo na te pare sve dok se ne ponašaju kao Hrvati nego kao franjevačka mladež. Te pare su namijenjene narodu a ne fratrizanskim udrugama.

Jeste li vi Stjepan Radić?

Nisam dostojan da me se poredi s njim.

Hvala vam.

Bogu hvala.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Risovčanin
Risovčanin
1 godina prije

Kakav narod takva vlast,vlast zbog nepravde naroda prelazi od jednog naroda ka drugomu.

Lee
Lee
1 godina prije

Tko je ovaj? svaka čast pajdo.