Published On: Pon, lis 19th, 2015

Neposredno prije dolaska izbjeglica iz Hrvatske, Slovenci na granici zaplijenili auto s eksplozivom

Ljubljana, 12.3.2015. – (Ilustracija) Struèna interna kontrola u najuglednijoj slovenskoj medicinskoj ustanovi ukazala je na najmanje dva sluèaja sumnjive smrti pacijenata za koje je bio zadužen lijeènik otpušten zbog sumnji da je izveo eutanaziju, a policija istražuje još 40-ak sluèajeva umrlih pod èije se smrtovnice osumnjièeni potpisao.

NA GRANIČNOM prijelazu Obrežje-Bregana u nedjelju poslijepodne, svega nekoliko minuta prije nego što je stiglo šest autobusa s 300 izbjeglica iz Hrvatske, slovenska policija zaustavila je vozača osobnog automobila koji je u prtljažniku prevozio eksploziv, javlja slovenski portal vecer.si.

Informaciju o eksplozivu slovenska je policija navodno primila od sigurnosnih organa, a prema podacima iz policije, eksploziv nije imao nikakve veze s priljevom izbjeglica u Sloveniju.

Prema informacijama portala vecer.si, vozač je iz Bosne i Hercegovine, a u tijeku je istraga.

“Kriminalistička istraga MMP Obrežje još nije završena, zato vam u ovom trenutku u interesu istrage ne možemo otkriti dodatne detalje. Radi se o uobičajenim policijskim postupcima na graničkom prijelazu i spomenuta istraga nije povezana s izbjegličkim valom”, kazala je Alenka Drenik, glasnogovornica Policijske uprave Novo Mesto.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare