Published On: Sri, srp 14th, 2021

NEMA NAPADA SDA TRABANATA NA HRVATE DANAS: Jesu li se konačno odrekli Osmice?

Samo idiotima u BIH još nije jasno da su okrestrirani napadi na Hrvate u FBIH i njihova ustavna prava, metoda za skretanje fokusa Bošnjaka sa stvarnih problema u društvu. Korupcije SDA hobotnice.

Stoga je bilo za očekivati da će jutrošnje privođenje Osmice biti popraćeno okrestriranim napadima Komšića, Džaferovića, i drugih SDA medija i  mediokriteta na hrvatsko pravo u BIH.

No utihnuli su. Čak ni Bakir danas ne vrijeđa narod i vojsku koja mu je rođenu majku usred rata prebacila na sigurno u Dalmaciju gdje je za razliku od 400.000 Bošnjaka koji su bili smješteni u prenatrpanim hotelima, ista uživala smještaj na jednom otoku u privatnom objektu. Nekoj verziji dalmatinskih poljina.

Je li šutnja SDA nacionaliste Komšića i njegovog kolege za arapska pitanja, i putovanja. Džaferovića, tete Bisere, niza SDA medija znak da je gotovo s jednom erom?

Erom Osmice. Koji je bio zadužen za uništenje svakog potencijalnog SDA neprijatelja. Što je omogućvalo SDA-u dugogodišnju kontrolu nad svakim  političkim Bošnjakom u BIH?

Sjetimo se samo optužnica i što su sve činili bošnjačkim političarima koji bi se usudili kritizirati SDA gnijezdo?

Je li dakle era Ševa završava s Osmicom? Nadajmo se da da. Inače neće biti dobro ni za koga u BIH. Naprosto ova zemlja mora krenuti naprijed.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x