Published On: Sri, lis 27th, 2021

Neke Bošnjake smeta svaka hrvatska heraldika i nazivaju je UZP-ovskom i hercegbosanskom. Što bi na to danas rekao Alija?

Ovo je vidite događaj netom nakon Oluje, dok su ratne rane još jako friške. Ako Aliji nije smetalo primiti odlikovanje od Tuđmana, to znači da on Hrvatsku nije smatrao agresorom.

Uostalom možemo li zamisliti Aliju 1994 godine kako potpisuje Washingtonski sporazum s Miloševićem i kako poziva vojsku Srbije da uđe na teritorij BIH i da protjera, skupa s ABIH i HOS-om, HVO?

Teško jelda.

Možemo li zamisliti 400.000 bošnjačkih izbjeglica tijekom rata smještenih u crnogorskom primorju i na Adi Ciganliji?

Teško jelda. Kako to ako smo isti?

Je li možemo zamisliti Sabiju kako pokušava tijekom rata doći do diplome u Beogradu a Alijinu obitelj kako se krije na onom otočiću s malom Crkvicom ispred Herceg Novog?

No cijela obitelj Izetbegović je bila po dalmatinskim otocima. A Sabija je pokušavala diplomisati u centru agresije. Zagrebu.

Kako jebote to?

Jel možete zamisliti logoraše Bošnjake kako nakon Manjače i mučenja koje su prošl itamo odlaze na plaćeni odmor u Srbiju i Crnu goru u neke toplice ili priobalni hotel?

Teško jel da.

A jel vam poznato da su Bošnjaci nakon izlaska iz Dretelja otišli na besplatni odmor i antistress terapiju na Koručulu?

Kako je to moguće?

Drugo pitanje za mrzitelje hrvatske UZP heraldike:

Znat li što je ovo:

Ovo vam je Grb Federacije BIH koji je SDA potpisala 1994 godine kada je uvjerila Hrvate da nema potrebe za HRHB. Da će im biti dobro u Federaciji u kojoj će pridjev hrvatski živjeti ravnopravno s pridjevom bošnjački, a svi oni skupa u konfederaciji s Hrvatskom. Upravo to je bio razlog zašto su Hrvati pristali na prenamjenu HRHB u FBIH.

Zamjenili su teritorijalni federalizam za institucionalni. I danas zapadni inkluzivni globalistički svijet želi poručiti  malim lijevim slobodarskim antikolonijalnim nacionalizmima upravo na primjeru Hrvata:  Nikad ne mijenjajte teritorijalni federalizam za bilo što.

Hoćete li dokaz da kapitulacije HRHB nije bilo niti je moglo biti , o dragi susjedi, sinovi Katarinini i braćo naša u kruni bosanskoj i humskoj.

Evo vam dokaz jebo vas dokaz:

Osim gornje fotografije gdje Tuđman odlikuje Aliju, vidite li ovu gnjusnu hercegbosansku facu, jednog od najvećih izdajnika hrvatskog naroda u BIH 2001 godine? Znate li što je on bio 1994? Bio je predsjednik Vlade HercegBosne. Znate li što je još bio?

Bio je prvi predsjednik Federacije BIH.

Koja vojska i koja politika će poraženog šefa HVO-a i poražene HercegBosne postaviti na čelo novostvorene Federacije ako je Federacija bila krah HRHB i pobjeda SDA Armije i mudžahedina? Niti jedna. No novostvorena partnerska bošnjačkohrvatska država koja ulazi u konfederaciju s RH, kako je to već potpisao Alija, imala je na čelu Zubaka. Šefa HercegBosne.

Ne uče vas to u školama? Uče vas da govoru Anđela Zvizdovića koji su izmislili? Uče vas da je Katarina pobjegla u Istnanbul a da su Pape izmislile njenu smrt u Rimu? Uče vas da smo svi mi bili Bošnjaci samo su se katolici kroatizirali a pravoslavci srbizirali?  Šteta. To nije put kojim trebamo ići- Jedini put kojim trebamo ići je put istine i pomirenja, suočavanja s činjenicama i svi sa svojim pogreškama i zločinima.

Prema tome sama činjenica da je ovaj gore Zubak, bio prvi čovjek na čelu Federacije što nam govori?

Da ima svoje svijetle i tamne ljude i svijetle i tamne trenutke.  Da ima svoje oslobođenje Jajca, Bihaća, Cazinske krajine, koridora do Goražda koji su Bošnjaci

Da HercegBosna nije samo UZP, nije samo Dretelj i Heliodrom (ovom prilikom se ispričavamo u naše ime svim onim stradalima Bošnjacima i Srbima od naših nečovječnosti koji su  u naše ime mučili i ubijali, za HOS zločine se ne ispričavamo to je dužna SDA)

Vidite li ovog lika i njegovu karijernu facu?

Znate li što je bio u HercegBosni i gdje je danas? Eto ga šeta se među vama i glumata socdemokratišen Kroata. Znate li uopće kako se zove ova desna ruka Jadranka Prlića što u ratu što poslije rata. Danas veliki prijatelj Zlatka Dizdarevića i kompletne bošnjačke kreme Sarajeva. Trenutno  glumata batlera  Biseri Turković. Dakle ako vam ne smeta čovjek koji je bio tata mata zakona i podzakonskih akata Herceg Bosne u uredu Alijine princeze, izvolite istrpiti i kockice hrvatskog naroda. Barem dok je FBiH u ustavu upisana kao država hrvatskog i bošnjačkog naroda.

Ili se suočite s tužbama za širenje mržnje prema malobrojnijim komšijama.

Braćo u Katarini. Čistoj.

Da su Hrvati stvarali BIH na referendumu želite li vi to iz BIH izbrisati ustavno pravo naroda koji je doveo do nezavisnosti BIH? Želite? Recite to.

Vojnom prevagom na terenu, čudom oslobodilačkih akcija i stvaranjem FBIH doveli su upravo Hrvati do uvođenja i Srpske u sastav BIH. Prije tog Dayton je bio nemoguć.

Želite li to reći da vam usluge tog naroda više ne trebaju? Recite to. Jasno. Ako vam smeta hrvatski grb, istaknut , što vam hrvatsko ne smeta? Recite to ne stidite se. Recite javno da ništa hrvatsko u BIH ne smije postojati.

Nitko drugi nego hrvatska politika i hrvatski narod u BIH doveli su Bošnjake do pozicije da danas planiraju stvaranje nacionalne države Bošnjaka. Do tog je dovela ne hrvatska agresija nego hrvatsko popuštanje i tolerancija. Koja se uopće ne vrednuje.

Samo Hrvatima loše pamte.

Šteta. Jer u lošem sjećanju suživota nema.

 

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Komentar
Komentar
1 mjesec prije

Samo jako i samo hrvatski! Pogledajte samo ovo s Kazanima danas, ovo rješenje za spomenik, i ova odluka Ustavnog suda da u Predsjedništvu BiH ne sjede predstavnici naroda već građana. Pa šta će nam svo vrijeme tri predsjednika, i kako jedan entitet bira dva predstavnika “građana”, a drugi samo jednog! I šta je sa B. Distriktom? Hoću vraga na strani takvih biti! Oni imaju par ikebana-Komšića i Lazovića, koji nijednom sarajevskom Hrvatu i Srbinu ne bi pomogli da radi i da se kruha najede. Nizašta se ne pitaju, a glume neko zajedništvo, neko multi-kurti društvo.
Hrvat iz Sarajeva

Osmo
Osmo
Odgovori   Komentar
1 mjesec prije

SMRT SDA FAŠIZMU, SLOBODA MUSLIMANIMA

Kresimir !
Kresimir !
Odgovori   Osmo
1 mjesec prije

Obicni muslim.narod u b i H zna sta je ,i kako je posrao i to je miran ,posten i radisan narod .!! Problem je sto ova pokvarena osunecena kasta iz sarajsrana na celu sa sandzaklijama od njih hoce da naprave neke muhadzedine …to ne ide ,mozda kod 15% muslimana.!!