Published On: Pet, stu 16th, 2018

‘NEKA NAM IZGRADE STADION ILI NEKA SI ISKOPAJU GROB’: Lovren šokirao javnost izjavama

Braniča hrvatske nogometne reprezentacije malo je ponijela euforija nakon pobjede nad Španjolske. Drugačije ne možemo objasniti njegove ispade pa ćemo onda tako reći. Naime, Lovren je prvo objavio video u kojem Španjolce naziva ‘bahatim pi*kama’, a nakon utakmice je pred novinarima dizao tenzije zbog toga što Hrvatska nema nacionalni stadion.

“Pokazali smo veća jaja nego oni. Nekulturni su na terenu, moraš imati fair play. Nisu ga pokazali i zato im se to i vratilo. Sjećanja su mi se vratila kad sam vidio puni Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu i ruke i iskopaju si neki grob”, izjavio je Lovren, tvrdi SN.

Potom je pojasnio što ga je sve smetalo kod Španjolaca. “Bahati su. Mi smo izgubili 6:0, pa smo ih pozdravili, a oni su nakon zadnje sekunde otišli bez pozdrava, samo je Morata stao, to još nisam doživio. Zato nam je pobjeda još draža. Igrao sam puno velikih utakmica, ali još nisam doživio da netko pokaže ovako malo respekta prema protivniku”, kazao je Lovren.