Published On: Ned, sij 2nd, 2022

Negativan test nije dovoljan za ulazak u Crnu Goru

Crnogorski državljani i stranci mogu da uđu preko svih graničnih prijelaza u Crnu Goru uz dokaz iz covid potvrde – da je osoba potpuno cijepljena i da od druge doze cjepiva nije prošlo više od šest mjeseci ili uz dokaz da je osoba preboljela covid-19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa).

U oba slučaja, mora se posjedovati ili negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili brzi antigenski koji nije stariji od 48 sati. To, kako se navodi, znači da više nije moguć ulazak u Crnu Goru samo s negativnim testom, priopćeno je Ministarstva zdravlja Crne Gore.

“Državljani Crne Gore i stranci sa privremenim boravkom mogu da uđu u zemlju bez ovih dokaza, ali uz određivanje samoizolacije u trajanju od 10 dana koju je moguće prekinuti najranije nakon tri dana poslije negativnog PCR testa”, naveli su iz Ministarstva zdravlja, prenose crnogorski mediji.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ruga
Ruga
17 dana prije

Kažu Federacija uvodi obavezan test na sifilis za muškarce prilikom ulaska u federaciju. Dođu hebem ti, pohebu sve mošnjačice i odu. Jest da ostave pare, ali ostavljaju i razne boleštine.