Published On: Ned, lis 27th, 2019

Nedosanjani san ti je život i rad u Americi? – Tu je US JIM Mostar

Nedosanjani san ti je život i rad u Americi? Imamo pravu stvar za Vas!

Agencija US JIM iz Mostara, u suradnji s renomiranim američkim partnerom Intrax, nudi program Work and Travel.

Od 2013. stojimo na usluzi svim studentima avanturističkog duha, željnih jedinstvenog iskustva. Ne propustite životnu priliku za putovanje po SAD-u. Putuj, obiđi svjetski poznate lokacije, usavrši engleski jezik te zaradi novac za uvijek prazan studentski džep.

Work and Travel program je program generiran i kontroliran od američke vlade, a namijenjen je isključivo studentima. Radna viza izdaje se na maksimalno 4 mjeseca, plus mjesec dana grace perioda koji odobrava američka vlada kako biste to vrijeme iskoristili za putovanje i zabavu. Ogroman porast broja prijavljenih studenata svjedoci o kvaliteti programa.

Pronađite nas na www.us-jim.com ili nam se javite na us.jim.info@gmail.com. potražite nas i u našim uredima u Mostaru, kneza Branimira 12, II. kat i uživo saznajte zašto smo najbolja agencija. Osigurali smo i olakšano financiranje programa „PLATI KAD SE VRATIŠ“. Imamo najbolji postotak odobrenih viza, najbolje kompanije s izvrsnim satnicama te najbolje cijene programa u zemlji. Naši agenti su s vama tokom cijelog boravka u SAD-u.

US JIM – jedina mostarska agencija za Work and Travel.

Najavljujemo i veliku prezentaciju programa, pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme:

DATUM: 30.10.2019. s početkom u 17 h.

LOKACIJA: dvorana Princess hotela Mepas u Mostaru, 6. kat.

TKO DOLAZI: Povratnici s programa će govoriti o svom iskustvu pa ih možete čuti iz prve ruke. Specijalni gost američki konzul u BiH, gospodin Scott A. Norris.

 

RAŠIRI KRILA!

AGENCIJA US JIM!!!

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare