Published On: Sub, svi 27th, 2017

NEDOPUŠTLJIVA KSENOFOBIJA: Skidanje zastave simpatične džihad organizacije iz bratske Rusije sramota je hrvatskog sela kraj Tuzle

Nepoznata osoba, ili više njih, istaknula je simpatičnu zastavu simpatičnog radikalnog pokreta u većinski hrvatskoj mjesnoj zajednici Ljubače kod Tuzle. I umjesto da Hrvati u tom selu budu sretni, što vehabije žele živjeti s njima, umjesto da slave multietničnost oni su širom svijeta poslali fotografije zastave koja ih je prepala. A strah od te zastave što je drugo nego ksenofobija? Kako je recimo bilo Otomanima  BIH tolerirati hrvatske i katoličke zastave? Kada su turski sultani vladali Bosnom je li na portalima pisalo kako katolici širom zemlje grade Crkve i mašu vatikanskim zastavama? A nije da nisu gradili Crkve i živjeli u slobodi. Jesu. Bilo ih je čak jedna. U Jajcu. Il možda dvije, ili tri. Doduše ona jajačka je rimska i  prije je Otomana al šta ima veze.

Da sramota Hrvata bude veća ono što je pojačalo uznemirenje tamošnjih ksenofoba bio je grafit nekakve nevladine organizacije “ISIL”. Neki će reći da to ima veze s ISIL-om iz Sirije, al najnovije izjave Dragana Mektića to demantiraju. Dakle tu se ne misli na taj ISIL nego na nevladinu organizaciju Inicijativa za Sigurnost, Istinu i Lubenice.

Kako su za Večernjak potvrdili zločesti, ksenofobni Hrvat, možemo ih kraće zvati i Ustaše, jer u BIH si Ustaša dok se ne dokaže suprotno, osim ako si recimo u startu Četnik, a Četnik je ništa drugo nego upgrejdirani Ustaša, dakle ti ksenofobi koji su i oblatili te  fotografije mirnog suživota, zastava je postavljena u noći s četvrtka na petak ispred jedne napuštene privatne kuće koja se nalazi nedaleko od katoličke crkve i u središtu toga većinskog hrvatskoga, ili točnije “ustaškog” mjesta.

 

Na ovoj fotografiji vidimo mrske fašističke srednjovjekovne bogomolje raspoređene u BIH. Vidimo kako je bihaćka krajina bila najfašističkija i najradikalnija. 1845-e nakon 4 stoljeća antifašizma u BIH je većina ovog okupiranog prostora oslobođena te postoji, na sreću, samo 5 fašističkih vatikanskih Crkava.(Sukladno Ahdnami, preteči povelje o ljudskim pravima, koju samo Bosna ima). 

Na tome jarbolu je prije nekoliko godina postavljena ratna zastava bošnjačke Armije BiH, zbog čega su stanovnici također prosvjedovali, ali je policija ocijenila kako ta zastava nije prijeporna.

Evo što kažu ksenofobi:

“Ova nova zastava nas je iskreno prepala. Kada smo vidjeli da više ne visi rasparana zastava Armije BiH, nego neka crna zastava, uvukao se neki nemir”, rekao je za Večernjak jedan od radikalnih mještana nespreman na suživot.

Ta zastava je mještanima nepoznata, pretpostavljaju kako je riječ o zastavi ISIL-a ili pak džihada. No, te zastave razlikuju se od one istaknute u Ljubačama i najviše sliči zastavi koju koristi teroristička skupina “Kavkaskog emirata” koji se zauzima za uspostavu Islamske države po šerijatskim pravilima na području Kavkaza..

Kada će BIH vlasti zaustaviti ksenofobiju među BIH građanima i kada će donijeti zakon o kažnjavanju straha od drugačijeg još nije jasno. I kada će BH građani konačno vidjeti skidanje hrvatskih protudržavnih zastava s državnih institucija, umjesto što moramo čitati ove vijesti gdje se zastava koja simbolizira multietničnost naše zemlje naziva radikalnom i opasnom?

Poskok.info