Neda Ukraden otkrila kako su joj propali milijuni: “Sve mi je opljačkano…”

Pjevačica Neda Ukraden (71) progovorila je o svojim financijama i greškama koje je učinila tijekom bogate karijere. Na vrhuncu slave novac je ulagala u nekretnine, no ono što se činilo kao dobra investicija na kraju je- propalo, prenosi Večernji.

-Kao jedna od najbogatijih i najuspješnijih glazbenika bivše Jugoslavije, bila sam jako vrijedna i popularna. Zarađivala sam od ploča i koncerata pa sam odlučila uložiti u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuću u Imotskom, kuću na moru….

Ostala mi je samo kuća na moru, a skoro sam ostala i bez nje. Sve ostalo je opljačkano, uništeno i devastirano- otkrila je Neda za TV Pink, pa dodala:

-‘Uzdaj se use’ i gledaj budućnost. Uživaj u svakom danu. Sve što mislite da će vas osigurati, ne vrijedi. Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti. Najviše treba ulagati u obitelj- zaključila je pjevačica.

Neda se nedavno pojavila a snimanju novogodišnjeg programa u Beogradu pojavila u uskom, crnom kombinezonu, a u drugi plan uspjela je baciti i puno mlađe kolegice te tako opravdala titulu najseksi bake Balkana.

Pjevačica ima fantastičnu figuru, a za svoj izgled redovito dobiva komplimente pratitelja na društvenim mrežama.

Iako inače  ne priča često o privatnom životu, Neda je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno pričala kako je u jednoj ljubavnoj vezi skoro završila kao žrtva nasilja.

– Bilo je pokušaja da me udari, doduše, opravdavalo se to većom količinom alkohola. A što ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita taština. Osjetio se ugroženim, mislio je da pravim budalu od njega, da ga varam ili da gledam nekog drugog muškarca – rekla je pjevačica u emisiji. Kazala je kako opravdavanje partnera za takvo ponašanje nikada ne smije biti opcija.