Published On: Pet, srp 22nd, 2016

NEČASTIVI DEFINITIVNO HODA PO ZEMLJI: Dječak je molio da ga strijeljaju a ne obezglave

Pojavio se još jedan snimak palestinskog dječaka koga su zaklali teroristi organizacije “Al Zenki” koje se bore protiv Sirijske arapske armije. Dječak je zaklan na sjeveru Alepa pošto je otet iz izbjegličkog kampa gdje je živio s obitelji. Snimka prikazuje grupu monstruma terorista koji su kasnije i obezglavili dječaka, kako ga maltretiraju, ponižavaju, slikaju selfije pored uplašenog djeteta. Jedan od njih je upitao dječaka koja mu je posljednja želja, a on je preplašeno odgovorio “da budem strijeljan a ne zaklan”.

Jedan od terorista je tražio pušku ali drugi su govorili “zakolji ga”. Ponovo su postavili pitanje da bi snimili odgovor i drugim telefonom i dječak je ponovo molio da bude strijeljan, ali su teroristi još jednom pokazali svoje monstruozno lice. “Bit ćeš zaklan. Mi smo gori od Islamske države”, odgovorio mu je jedan od monstruma iz grupe.

Zatim jedan od njih tražio da mu donesu nož. Ovo psihičko maltretiranje dječaka koji je kasnije i zaklan, zabavilo je tororiste, koji su ga u nekim trenutcima i udarali po glavi.

 

Zbog brutalnosti videa, nismo ga podijelili. Ne tražite ga na internetu i ne gledajte.