Published On: Pon, sij 10th, 2022

Ne smetaju mu samo Hrvati u BiH: Bajrović ima problem i sa Srbima u Hrvatskoj


Uz Anu Brnabić, premijerku Srbije, gotovo cijelu vladu Srbije te vlast i opoziciju iz RS-a, tamo je bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac

Dan Republike Srpske danas se obilježava u Banjaluci, a osim dužnosnika iz Republike Srpske i Srbije, jučer je na svečanoj manifestaciji bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac.

Uz Anu Brnabić, premijerku Srbije, gotovo cijelu vladu Srbije te vlast i opoziciju iz RS-a, tamo je bio i predstavnik Srba iz Hrvatske Milorad Pupovac.

To je jako zasmetalo Reufu Bajroviću, bošnjačkom intelektualcu i lobistu koji ima ekstremno radikalne stavove koji bi, da budu primijenjeni, srušili državu BiH tako što bi prvo devastirali Ustav a potom ukinuli konstitutivnost.

Bajrovićevi su to vrlo česti stavovi, a propagira ih putem sarajevocentričnih medija i društvenim mrežama rigajući mržnju prema Hrvatima u BiH, a nerijetko i Srbima.

Ovoga puta je otišao korak dalje pa napao i srpsku manjinu u Hrvatskoj i Milorada Pupovca.

“Pupovac je duh RSK koji se smuca po Vladi HR i radi na tome da se Karađorđevo makar reducira primjeni. Ogavni apologeta genocidaša koji se dobro ušuškao.

Novosti drže na apanaži dio bivše gradjanske javnosti i niko od njih da pisne na Pupovčevu podršku genocidašenju”, napisao je Bajrović pozivajući se na činjenicu da je i Milorad Pupovac bio jedan od gostiju tijekom slavlja Dana Republike Srpske, jedne od dviju konfederalnih sastavnica labave državne unije BiH, piše bild.ba

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
4 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
🇷🇸✝️
Neron

I što je najžalosnije ova spodoba predstavlja BIH u Washingtonu po pitanju ljudskih prava i međunarodnih odnosa 🤦

Supersrbo

Ukidanjem konstitutivnog ukidamo i Boshnjashtvo.

navijačica

Bošnjačkom intelektualcu i lobisti, kako se od milja voli zvati ovog ultraislamskog nacionalistu, gospodinu Bajroviću treba čestitati na razvaljivanju multietničke BiH do koje više nikome očigledno nije stalo, tako da njegovo riganje nacionalizma, više ne pogađa nikog.