Published On: Pon, lis 3rd, 2022

Ne može se političkoj naciji, suverenom narodu, nametnuti predsjednik. Pogotovo ne kukavica poput ovog lika

Radili smo anketu prije nekoliko tjedana. Većina ispitanih, što Bošnjaka a što ostalih, na naš upit što bi Bošnjaci učinili da im Srbi ili Hrvati nametnu bošnjačkog člana predsjedništva jednostavno su odgovorili – ubili ga.

Daleko od tog da zazivamo atentat na Komšića, gluho bilo, važno nam je da smeće što dulje poživi i doživi užase i posljedice svoje tiranije , suoči se sa zlom koje godinama hrani, no da netko doista Bošnjacima nametne člana Predsjedništva samo jednom a kamo li četiri puta, država bi svakako bila blokirana a tom Nametnutom život uništen.

Ulice bi gorjele, granični prijelazi ne bi radili i sve bi naprosto stalo.

Taj i takav opet, nametnuti bošnjački član u Sarajevo ne bi mogao ući. Niti otići na kavu, na aerodrom.

Život bi mu postao čisti džehenem.

Bošnjaci bi potom radili pritisak na sve bošnjačke stranke da paraliziraju politički, medijski, kulturni, ekonomski život u BIH sve dok dotični ne odstupi.

I dotični bi potom, ako prije tog ne bi bio ubijen, prema rezultatima naše ankete, naprosto morao odstupiti.

Isto to bi uradili i Srbi.

I to se zove moć građanstva u praksi. Naprosto nepravda organizirana na ovaj način ne može se politički institucionalizirati pred gnjevom naroda, ako je taj narod doista narod. Ako nije tek prosta i mlitava molitvena zajednica. Na neki način Komšić svaki put svojim neometanim mandatom dokazuje , iznova i iznova , da su Hrvati slabi i da zapravo nisu politička nacija a HDZ predvođen biskupom Puljićem kao glavnom i ultimativnom Komšić ulizicom, te fraturicama i fratrizanima, tu tvrdnju tihim ulaskom u strukture bez pokušaja smjene dotičnog, tu mu tezu potvđuje. Potom na svake izbore izlaze na valu straha hrvatskog naroda da bi potom proglasili “veliku pobjedu”. Iako narod ne glasuje Za HDZ kadrove, budući su oni bezimeni i neprimjetni nego glasuje protiv Bakira i Majorizacije.

Koji je dakle klinac Hrvatima u BIH i tko ih ubija u pojam?

Već danas slušamo Radmana kako amortizira stvar: “Izbor Komšića ostaje i dalje uteg bla bla bla bla, potom kaže bla, a onda još na kraju dodaje bla s velikim B”.

Nećete čuti od njega “Hrvatska od sutra uvodi vize za sve građane FBIH sve dok Komšić ne odstupi, na korake ka EU mogu zaboraviti”. On to nikada neće izjaviti. Barunija to ne izjavljuje.

Barunija se hvali kako su Schmidtove odluke produkt Plenkovićeve ljigi diplomacije a da je Hrvatima u BIH Milanović naštetio.

Promotrimo stoga ovu izjavu.

Jesu li sva nastojanja iz RH do sada bila na tragu Plenkovićevih?

Je li se bijedno i  vazalski vazda molilo austrijske i njemačke fašiste da ne budu toliko okrutni prema narodu hrvatskom, pa čime je taj vazalski pristup urodio?

Nije li upravo promjena paradigme u vanjskoj politici iz sužanjske u državničku, a koju personificira Zoran Milanović konačno zamislila austrijske begove i tursku grofoviju?

I nije li u konačnici jasna presuda Ustavnog suda BIH , bila ogroman imperativ koji je prijetio neredima i slomom zemlje jer bilo bi i više nego kurvanjski da nakon silnih amandmana koje je OHR ugradio u Ustav rušeći isti, samo da udovolji Al Qaedi BIH, njenom ogranku okupljenog oko familije s Poljina i tako si kupi mir po bečkim i berlinskim trgovima.

Ponavljamo, Hrvati kao narod, da su narod i ako žele biti narod mogu u roku nekoliko organiziranih tjedana građanskih prosvjeda, mirnih građanskih prosvjeda maknuti Komšića s političke vizure.

Mogu to čak biti i molitveni skupovi na granicama države, mogu i organizirane masovne kolone vozila koji bi sporo vozili prema Sarajevu i zagorčavali promet, postoji mali milijun načina, no Komšić nije Dilorožarje, nije svetkovina svetog Ive, nije ni Velika Gospa i pitomu , politički umrtvljenu molitvenu zajednicu teško je organizirati na takvo nešto.

A takvo nešto nam je nužno. I HNS bi to morao znati.

Naon Radmana Puljić će opet pozvati smeće na domjenak, neki HDZ ministar će se slikati s njim, neki novi će prešutjeti njegovo kriminalno imenovanje u diplomaciji i polako će se ugušiti hrvatski gnjev. A radno sposobno stanovništvo trebalo bi imati lidera pobune. No pobuna i HNS ne mogu stati u jednu rečenicu.

Dakle dolazimo do točke kad se interesi našeg naroda i opstanak ka naše nacije strogo kreću kositi s odgojem djevojčica i dječaka po našim framama i vjeronaucima u tim mračnim pogonima za plinofikaciju duša i duha, u kojima se našoj mladosti oduzima svaka drskost i odvažnost i pretvara ih se u mimoze, u bezopasne, bezmisleće  neindividue, nasmijane katolibanke i katolibane, koji nemaju svoje ja, kojims je teologija oslobođenja nešto kao grijeh, ti mladi ne idu na barikade i ne kriče riječ “sloboda i pravednost” nego za ispravnost svakog stava pitaju se kosi li se ono s onim čvorićima na halji lokalnog vjeroučitelja.

A taj ti priča o Međugorju, ezoteriji, misticima, oprostu, milosrđu i svim tim vjerskim terminima koji u uvjetima u kakvima mi živimo idu niz dlaku tek džihadu koji puca na nas.

Štoviše oni, kojima su ovi izbori bili “džihad njihovog vremena” svoju djecu odgajaju u vrtićima koji se ne zovu Mimoze ni Zubić Vile, nego Vrtić El Fatih.

Pametni su shvatili.

Za kraj pogledajte ovu odvratnu facu ovu preplašenu siluetu i ovog čovjeka koji ni po Sarajevu ne smije bez osiguranja koje je s njim na svakoj fotografiji. Smeće dakle 24h  drhti. Zna da nije nikakav predsjednik nego dno čovječanstva. Svjetski rekorder majorizacije. Malo preplašeno Erdoganovo pseto za dresuru svog naroda.

Potrebno je samo malo hrvatskog gnjeva da pizdek odstupi.

Jeste li u stanju dati svoj obol ovoj priči ili će vas Puljić i Fraturice i ovaj put poškropiti štrapalom Nemislećeg i Nedostojnog?

Poskok je spreman, koristeći sva moguća legalna sredstva i ustavne povelje natjerati Komšića da skupa s obitelji, pobjegne iz zemlje, al za to trebamo uz sebe narod. HNS i vaši vračevi, koji se u šali svećenicima zovu oni se takvim poslom neće baviti. Oni su već na proračunu. I to je jedino što ih pali. Nas pali pravda i ništa više.

guest
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mario
Mario
2 mjeseci prije

Željka Cvijanović će nas predstavljat,a ne skot Komšić

Lukša
Lukša
2 mjeseci prije

Svaka častvza komentar Poskoče! Dijelim ovo mišljenje. Hrvatski narode ovo je vec 4. put.. Alo i najmlitaviji bi se digli na pobunu prosvjede blokade prometa i nema one sile koja bi taj narod zaustavila. Šzo se dogodi s narodom koji je goloruk pred tenkovevJNA stao i to ne samo na jednome mistu ? Ugušiše u nama svaki bunt, akciju i instinkt za otpor na sustavno ponižavanje i neviđenu nepravdu. Je li moguce da ovaj bijednik i hulja još hoda ovom zemljom?

ISTINA
ISTINA
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
2 mjeseci prije

Popu Šimu u Listici po terapiju

Lukša
Lukša
2 mjeseci prije

Tko je ubio bunt i ozpor u nama. Braco moja ovo je vec 4. put da nas ovako ponižavaju. Je li ovo narod koji je goloruk pred tenkove stao. Pitam se do kad cemo ovo trpiti ovako šutke i bez otpora ?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
2 mjeseci prije

Prema nepotpunim informacijama Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine (SIP BiH) Željko Komšić u Hercegovini dobio je sljedeći broj glasova:

Čapljina – 458 Mostar – 8391 Ravno – 8 Stolac – 899 Neum – 19 Čitluk – 38 Ljubuški – 66 Široki Brijeg – 52 Grude – 47 Posušje – 18 Konjic – 2952 Jablanica – 1242 Prozor – Rama – 333 Tomislavgrad – 178 Kupres – 33 Livno – 585.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Vidiš odrone da je ovaj vaš dobio glasove isključivo od muslimana.
Očito je zar ne?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Gluperdo ni jedan procent od tih sto ti govoris ne zivi u Ravnom , poklopi se po usima I suti.

Mario
Mario
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Te glasove šta je Komšić dobio na teritoriju Herceg Bosne je dobio za novac,,ili je taj koji je glaso imao neki lični osobni interes koji nije povezan s interesom nas Hrvata i hrvata kao nacije,,tu je biznis upletan tj.lova

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mario
2 mjeseci prije

Ha ha ha 😁😁😁😁😁

Lukša
Lukša
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Zar nema Muslimana u Mostaru, Čapljini, Livnu, Tomiskavgradu zar nema u Stocu i da ne kažem još i Konjicu? A ti bijedni sitni glasovi po zap Hercegovini …uvik se nađe onih koji su nam za vrime komunizma kidali lančice oko vrata i maltretirali ako smo u crkvu išli. To su ti glasovi.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
2 mjeseci prije

Ja ko tvoj legitimni sto se potpisivao cirilicom i komunjara bio a mamlaze.

Lukša...
Lukša...
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Da, ali njega je hrvat narod izabra kakav je da je ali onu pijanduru nije izabra da ga predstavlja. U tome je razlika

Lukša
Lukša
2 mjeseci prije

Jevli moguce da ta hulja još po zemlji hoda ?

ISTINA
ISTINA
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
2 mjeseci prije

Popu Šimu u Listici papiga pobjegla

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  ISTINA
2 mjeseci prije

Mamu ti za sisu uhvatio

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Ja a tvoju pricestio a .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
2 mjeseci prije

Ko Covke a 😄😄😄😄

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Vama se ne može vjerovati jer ste previše puta pokazali da zastupate srpsku opciju.

ISTINA
ISTINA
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Ubij se imaš srpsku bolest nebesanja

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Koji ste vi bolesnici …covjek ide pjeske kroz Sarajevo ,kroz raju a to moze samo neko ko nema oraha u dzepu

Izmetbegović
Izmetbegović
2 mjeseci prije

Sad će za muslimane-po,turi,ce sa sejdom nastupiti blagostanje i razvoj.. 😂😂😂

Nora noćna mora
Nora noćna mora
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
2 mjeseci prije

Sejdo ciroza će od 23% Tadz Mahala napravit nove Emirate, polako prvi mu je mandat tek 🐷

stop.govoru.mrznje2022
stop.govoru.mrznje2022
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: stopgovorumrznje@vzs.ba