Published On: Čet, ožu 23rd, 2023

NAZI ŠUMAR: Nožem ozlijedio mladića po vratu jer je Bošnjak

Prava drama odvijala se u ponedjeljak 20. ožujka ove godine u Kreševu, kojom prilikom je došlo do težeg napada na mladića bošnjačke nacionalnosti.

“Policijskoj stanici Kreševo 20. ožujka u 21:45 sati prijavljeno je da je u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Resnik u Kreševu došlo da narušavanja javnog reda i mira tučnjavom u kojoj je I. F. (28) iz Kreševa zadobio ozljede”, rečeno je za glasnogovornik “Avaza” iz Srednjobosanskog kantona.

Također, potvrđeno je da je ozljede I. F. nožem u predjelu vrata nanio S. Lj. (58) iz Kiseljaka.

Mladiću je pomoć ukazana u Domu zdravlja Kreševo, a zatim je prebačen na Klinički centar u Sarajevo, gdje je konstatirano da ima duboku posjekotinu na desnom dijelu vrata.

Nakon ukazivanja pomoći, ozlijeđeni I. F. je pušten na kućno liječenje. Policija sumnja da se u ovom slučaju radilo o pokušaju ubojstva.

Neslužbeno je portalu “Avaz.ba” potvrđeno da je mladića napao šumar Stjepan Lj. Prema riječima očevidaca, koji su događaj okarakter0zirali kao djelo izazivanja, rasne, vjerske i nacionalne mržnje, povrijeđeni mladić uopće nije sudjelovao u tučnjavi za razliku od muškarca koji ga je napao.

“Momak nije sudjelovao u tučnjavi. On je ušao u kavanu dok su se drugi tukli. Šumar ga je vidio i povikao: ‘Ti si Bošnjak, sad ću te zaklati’. Uhvatio ga je i nožem isjekao po vratu”, ispričao je jedan od očevidaca.

Iz Tužiteljstva Srednjobosanskog kantona su za portal “Avaza” potvrdili da još nisu dobili Izvještaj o spomenutom događaju.

“Vezano za događaj koji se dogodio dana 20.03.2023. godine u Resniku kod Kreševa, obavještavamo Vas da je postupajući tužitelj obaviješten o događaju, međutim Tužiteljstvu od strane MUP-a SBK nije dostavljen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu. Po dostavljanju Izvještaja o počinjenom kaznenom djelu i prikupljenih dokaza tužitelj će moći okvalificirati kazneno djelo, o čemu ćete blagovremeno biti obavješteni”, navela je u odgovoru za portal “Avaza” Ernesa Beganović, glasnogovornik Tužiteljstva SBK.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
12 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mujguri 93.

Turčin (kao takav nastao potturčivanjeem), a ne tzv. bošnjak. Tzv. bošnjaci kao narod nikad nisu postojali, niti postoje danas. Međutim to što je netko Turčin, ne znači da ga bez povoda smiješ napasti nožem.

Anonimac

🤣🧢

Ramo Potoćarlija

Tako je. Oni nisu manje vrijedni, iako su p o t u r č e n i i z r o d.

Brčak

Reče mješavina v laha,cigana,krmeta,i svega prljavoga😂

Kresimir !.!!

Ali potu, rice šugave……..

Sigismund Tomašević Kotromanić-Ishak beg

Jel BaBa il PraBaba pripovjedala o . . . 
Pravu prve bračne noći za vrijeme Osmanskog Carstva
________________

Begovi i age imali su „pravo“ provesti noć s mladom i seksualno privlačnom, budućom ženom svoga kmeta. Pravo prve bračne noći vrijedilo je za nevjeste kmetova, ili slugu jer su one bile kršćanke (vlahinje), a muslimani nisu bili kmetovi. 

Na dan udaje kršćansku mladu bi posjetio begov ili agin predstavnik, obično u počasnoj pratnji jednog odjeljenja vojnika. Predstavnik bi zatim odveo mladu do begove (agine) kuće gdje bi provela dan i noć, a zatim bi je otpratio nazad njenoj kući u jutro na dan vjenčanja. Za vrijeme boravka kod bega ili age kršćanska djevojka bi bila odjevena u tradicionalnu tursku odjeću

2 months ago zadnji put uredio Sigismund Tomašević Kotromanić-Ishak beg
Sigismund Tomašević Kotromanić-Ishak beg

tako su se rađala vlaška kopilad !
Bismillah  –  بسم الله الرحمن الرحي

2 months ago zadnji put uredio Sigismund Tomašević Kotromanić-Ishak beg
Brčak

U.Z.Pstaše se onda čude kad dobiju po tamburi i k.m.e.č.e kako su ugroženi😂

Kresimir !.!!

Hahahahaha Hahahahaha bezimeno osune,ćeno izdajničko pot,ure……gladno…..hahahahaha

kosorka

svaki napad na nekoga koje drugaciji i bez povoda treba rigorozno kazniti o tolerancije z takve delikte kao i za novinare koji iznose lazi da bi nekom nastetili.

Ritter

Šumar ga nije sigurno nazvao Bošnjakom. U tim krajevima a pogotovo u birtiji i u to vrijeme zna se kako bi nazvali ovoga I.F.(28). I kud će baksuz ulaziti u birtiju, pred same mubarek dane. Da, šumara treba kazniti i to dobro.

Despot-Vihor vs Leopard2

Nikad mi nije jasno zasto se Karadziću spočitava i napada ga se radi onog govora “da je ovo ista autostrada p,ak,la i stradanja kojom su posle Sl i Hr i da ce BiH otići u p,aka,o..i kad je rekao “kako će te sprijecit da u BiH svak svakog u.b.ii.ja” mislio je na ovakve ispade.. još je etnička struktura BiH te ’91 bila mnogo “šarenija” no danas