Navijači strahuju da će “mostarski poljubac“ uništiti utakmicu Hrvatska – Srbija

Navijači Crvene zvezde, Partizana, Dinama i Hajduka iz Splita, strahuju da bi nedavni incident nazvan “mostarski poljubac“, mogao uništiti predstojeći fudbalski meč između Hrvatske i Srbije, te napominju da narodu treba otvoriti oči i ubjediti ga da se radi o samo dobroj fotomontaži.
 
Vođe navijača pomenutih klubova opravdano strahuju, jer je većina ljudi ovaj incident ocjenila kao pozitivan gest, ne sumnjajući u istinitost ove priče.
„Kakvo bre ljubljenje kakvi klinci, nema ništa od toga, ne mogu da verujem da su nacionalisti postali naivni pa veruju u takve gluposti. Svi znamo da to nije moguće, neko se malo zezao u fotošopu i to je to. Ali ajmo se mi bre okrenuti utakmici, ko bre šiša klince“, izjavio je za Balkan Tajms Neđeljko Strvina,  zamjenik vođe navijača Partizana.
U Hrvatskoj su takođe zabrinuti, na svakom koraku pohvale mladom paru, veličaju ih, prave od njih heroje, a taman je počeo da raste nacionalni naboj pred utakmicu sa Srbijom.
„Užasno, ovo nije trebalo da se desi nikada a kamoli sada, neko želi da zakomplicira situaciju pred utakmicu. Sve je isplanirano da se upropasti meč, nadam se da u Srba a i kod nas ima još normalnih ljudi, nacionalista, koji neće dati da ih se manipulira sa ovim podmetnutim događajima“, rekao je jedan od navijača zagrebačkog Dinama.

more recommended stories