Published On: Sub, lis 27th, 2018

Nastavlja se potraga za ubojicama sarajevskih policajaca

Opsežna policijska akcija na pronalasku i identificiranju osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa gnusnim ubojstvom dvojice sarajevskih policajaca, a koja je u međuvremenu proširena i na područje Republike Srpske (RS), nastavlja se i danas u skladu s ranije utvrđenim planom.

”Nastavljaju se aktivnosti na rasvjetljavanju ovog teškog kaznenog djela, po planu koji je sačinjen jučer”, kazao je za Fenu komesar Ministarstva unutarnjih poslova KS Mevludin Halilović. Halilović je ranije rekao da se radi o aktivnostima koje provodi MUPKS u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske, Državnom agencijom za istrage i zaštitu (SIPA) i Federalnom upravom policije (FUP). U međuvremenu su izvršene provjere alibija za određene osobe za koje postoje saznanja da bi se mogle dovesti u vezu s izvršenjem dvostrukog ubojstva.

Kako mediji prenose, pripadnici MUP-a RS-a priveli su jučer više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa spomenutim teškim zločinom, a koje su sinoć privedene u prostorije MUP-a KS-a. Istovremeno, navode da će danas biti napravljen presjek aktivnosti u cijelom slučaju te da su u međuvremenu angažirane dodatne snage.

U sarajevskom naselju Alipašino Polje – C faza, u blizini tržnog centra “Bingo”, u petak ranu ujutro, zasada nepoznati počinitelji, zasuli su rafalnom paljbom policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi motornog vozila.

Policajac Adis Šehović smrtno je stradao na mjestu događaja, a njegov kolega Davor Vujinović, koji je teško ranjen, podlegao je nakon višesatne borbe za život na KCUS-u. /Fena/HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare