Published On: Sri, pro 23rd, 2020

NASILJE KOMŠIĆEVE CIK CAK DRŽAVE VIŠE NIJE SMIJEŠNO: HDZ BiH svaki sat upozorava na brojanje u Mostaru

Iz Gradskog odbora HDZ BiH Mostar od jutros na adrese redakcija već su stigla tri priopćenja u kojima odbrojavaju sate od završetka izbora u Mostaru.

Prvo priopćenje stiglo je nekoliko minuta iza sedam sati. Sljedeće su mediji dobili nekoliko minuta iz osam sati. Treće je, kao što se očekivalo, stiglo nešto iza devet sati. Postom je uslijedilo i novo priopćenje a u svakom pristiglom razlikuju se samo sati koliko ih je prošlo od zatvaranja biračkih mjesta u Mostaru.

“Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar osuđuje politički kompromitirano Središnje izborno povjerenstva BiH te ovim putem ih pozivamo da konačno objave ukradene rezultate Lokalnih izbora za Grad Mostar. Prošlo je točno 61 sat od zatvaranja biračkih mjesta a postupak brojanja glasova još nije okončan što svakim satom izaziva veću bojazan u ispravnost izbornog procesa i potvrđuje teze o kompromitiranosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH”, navode iz HDZ-a.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>