Published On: Pon, stu 1st, 2021

”Naši najmiliji nisu imali šansu, ali vi imate!”

Znanost jasno tvrdi i dokazuje da cjepivo protiv koronavirusa djeluje. Ipak, mnogi nisu imali priliku dočekati cjepivo, a iskustva njihovih najbližih ukazuju koliko je važno cijepiti se.

 

#VakcineDjeluju – Izbor za život

“Da mogu vratiti vrijeme, mislim da tati ne bih dala da izađe iz kuće sve dok ne dođe cjepivo”, kaže u emotivnoj ispovijesti Emela Burdžović – Slipičević koja je tijekom pandemije COVID-19 ostala bez oca.

“Tata je bio najbolji čovjek na svijetu, sjećam se da je bio nestvarno pošten, i da je jako poštovao sve ljude”, dodaje Emela, a Armin Šoljanin koji je nakon smrti 37-godišnje supruge ostao sam s tromjesečnom bebom kaže kako je pamti kao velikog čovjeka i humanitarca:

– Pamtim je kao najbolju mamu i suprugu koja je ikad postojala.

Semir Hasagić u pandemiji COVID-19 ostao je bez 38-godišnje supruge od koje mu, kaže, najviše nedostaju zagrljaj, i njen osmijeh koji mu je govorio da može sve u životu:

“Posljednji put smo se vidjeli kada sam je ostavio pred bolnicom pet dana prije nego je preminula”, prisjeća se Semir.

“Ne mogu vratiti vrijeme”, zaključuje Armin, a on, Emela i Semir u kratkom videu šalju zajedničku poruku: “Oni nisu imali šansu, ali ti imaš. Cjepivo djeluje!”.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Čuj to?
Čuj to?
1 mjesec prije

Tako je vakcine djeluju. Uspješno prorijeđuju stanovništvo. Kome više možete prodati ovu priču?

Jurica
Jurica
Odgovori   Čuj to?
1 mjesec prije

Ne kakaj majke ti. Ja se 2x vakcinsao, pičim, dernečimm, s party na party… Neki dan uradio pcr. Nema korone. Samo cijepljenje spašava.

Čuj to?
Čuj to?
Odgovori   Jurica
29 dana prije

😂😂😂😐. Dakle cijepis se i praviš PCR test koji dokazuje šta? taj test je smijurije i djeca to znaju. A pripremi se za boostere beskonačne, cjepko. Jedan ce biti zadnji….