Published On: Sub, pro 29th, 2018

NASEKIRAO HERCEGOVINU: Rodio se naš mali Alilović, izmučio je mamu, ali Bogu hvala rodio se zdrav

Supruga rukometaša Mirka Alilovića na Facebooku je podijelila sretnu vijest da je rodila trećeg sina

Iva Alilović svog trećeg sina trebala je roditi u siječnju, ali zbog komplikacija je supruga rukometaša Mirka Alilovića završila u bolnici i maleni Ante na svijet je došao ranije, prenosi Večernji.hr

U objavi koju je napisala na Facebooku Iva se zahvalila svima na čestitkama, a posebnu zahvalu uputila je i suprugu koji je cijelo vrijeme bio uz nju.

– Obično sam rođenje svojih sinova objavljivala uz snimku legendarnog hita Matka Jelavića, Rodija se sin….RODIJA SE NAŠ MALI ANTE, jeste malo ranije i  jeste izmučio mamu zadnjih par noći, ali Bogu dragom hvala Antiša je rođen zdrav, dug 51 cm i težak 3300, mama iliti ja sam mrtva umorna, ali presretna jer me operirao po mojoj velikoj želji doktor legenda Mario Podobnik, koji je cijelu noć pazio na mene i moj dragi doktor Držislav Kalafatić koji je radi mene došao u polikliniku Podobnik iz dežurstva koje je imao u Petrovoj i još k tome kasnio na krstitke na kojima je bio dužan biti! Veliko hvala toj dvojici ljudi velikoga srca koje jako volim. Veliko hvala i ovim krasnim sestrama koje su sve  ove noći i na porodu bile uz mene, mojoj Teuti koju sam sinoć izmorila trudovima i ctgom, mojoj Tei koja mi je tu bila na raspolaganju i koja mi je pomogla oko supruga, dr. Kalafatića…dr. Petri Brlečić Podobnik koja je cijelu ovu trudnoću bila uz mene u svakome trenutku, ne smijem zaboraviti ni  moju dragu doktoricu Beatu Gebauer kao ni dragoga doktora Alebića kojeg sam prvog nazvala kad sam saznala da sam trudna.. – napisala je Iva i nastavila:

 

– Ma vidi ja sam tu tako domaća da sam ovih 9 mjeseci sve izmaltretirala, ali su svi i bili uz mene, svi do jednoga i svim se mogu zahvaljivati i zahvaljujem i stvarno sam sretna žena jer mi je Bog dao mogućnost da budem u ovoj klinici okružena s ovim divnim ljudima…I hvala dragom Bogu što je još jednom pokazao koliko me voli i natjerao me da odem kad sam i otišla na iznenadni pregled nakon kojega sam zadržana u bolnici radi mogućih komplikacija, koje su se eto i dogodile,  ali Bogu hvala da sam bila tu! I evo nam Matka dole, Matko u originalu ovaj put! Ispod objave je objavila video.

U videu Matko Jelavić samo je za Ivu i malog Antu otpjevao pjesmu “Rodio se sin” i poželio sve najbolje mami i prinovi.

Malog Antu s velikim nestrpljenjem kod kuće očekuju starija braća Mate i Ivan.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare