Naša gostovanja u Mostaru prerast će u tradiciju

Beogradska grupa Van Gogh sinoć je održala svoj prvi koncert u Mostaru, a kako je jučer na konferenciji za novinare rekao njezin lider Zvonimir Đukić Đule, poslije 25 godina koliko grupa postoji ukazala se konačno prilika i za prvi koncert u gradu na Neretvi. Đule i njegova ekipa iz grupe su se odazvali na poziv studenata Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Predgrupe Beograđanima su bile širokobriješke Berette i Alexandrija iz Banja Luke.


“Želja mi je da poslije ovog koncerta naša gostovanja u Mostaru prerastu u tradiciju. Ekipa je u punom sastavu i surađujemo na duže staze. Zahvalni smo organizatorima koncerta na pozivu i hvala im što su prepoznali dobar sluh. Glazba je naš život i zato se njome i bavimo. Za nastup u Mostaru ostavili smo neke pjesme koje nismo svirali već duže vrijeme”, rekao je Đule na konferenciji za novinare naglašavajući kako je podugačak popis pravih razloga zbog kojih je Van Gogh došao održati koncert u Mostaru.

Kada je riječ o novom albumu, što je najviše i zanimalo novinare, Đule je rekao kako se on može očekivati krajem godine, odnosno u mjesecu studenom.

“Mi nemamo neke velike planove i nikad nismo detaljno planirali i tako, evo, funkcioniramo punih 25 godina. Uvijek idemo naprijed, i samo naprijed bez nekih velikih planova, izjavio je lider beogradske grupe koji je na kraju efektno poentirao u svojevrsnoj poruci svim ljubiteljima grupe.

– Došlo je vrijeme da se ljudi odreknu starih laži u korist novih istina, zaključio je Đukić.