Published On: Sri, ožu. 15th, 2017

Napokon se oglasio profesor kojem su djeca prekinula intervju

Profesor Robert Kelly čiji je intervju za BBC postao hit na internetu nakon što su ga prekinula njihova djeca, za Wall Street Journal ispričao je svoju stranu priče.

Kelly je rekao da inače ima običaj zaključavati vrata svoje radne sobe, no upravo taj put je zaboravio. “Čim je otvorila vrata vidio sam je na ekranu. Bila je jako rasplesana jer je imala školsku priredbu”, ispričao je.

Pokušao je nastaviti intervju kao da 4-godišnje Marion nema, ali onda je u sobu uletio i 9-mjesečni James.”Tada sam znao da je gotovo”, kaže 44-godišnji politolog, prenosi Index.hr

Onda je u sobu utrčala i njegova žena te pokušala odvući djecu van, a nesretnom profesoru se očaj u očima samo produbljivao. Priznao je da je najprije osjećao šok i sram, zatim mu je to sve bilo zabavno.

Mnogi su pomislili da profesor cijelo vrijeme nije htio ustati sa stolice jer je na sebi zapravo imao pidžamu, no on tvrdi da to nije istina te da je imao hlače.

“Bilo je jako slatko, pogledao sam video kao i svi i zaista je jako zabavan”, priznao je profesor. Zbog cijele strke oko videa odlučio je jedno vrijeme izbjegavati društvene mreže jer mu se ljudi stalno javljaju i tagiraju ga u objavama.

“To se kod nas stalno događa dok on radi, ali ovo je prvi put da se dogodilo tijekom intervjua”, otkrila je njegova supruga.

Kelly se 2008. godine odselio u Južnu Koreju i oženio Jung-a Kim koja je bivša trenerica joge.

 

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer