Published On: Sri, sij 5th, 2022

NALJUTILI SMO DVA UGLEDNA DŽIHAD MEDIJA: Jednog vodi šijit koji je na US crnoj listi a drugog suniti koji su na US crnoj isti. I prvi i drugi zbog proterorističkih aktivnosti…

 

Oba portala kako šijitska Alispahićeva patria.ba tako i sunitska Živaljova Slobodna Bosna  Poskok iz samo njima znanih razloga nazivaju “Čovićevim portalom” . Ta smiješna džihadistička laž bi nam kao trebala biti uvreda?

Poskok napadaju jer je informirao vlasti u Hrvatskoj da su pod medijskom agresijom SDA džihadizma, i da su Hanža mediji postali Hanža medijska divizija. Da Hanžeković mrtav obredno kolje Hrvate u BIH hrvatskim parama koje je Komšić oteo od nas.

Poskok im smeta jer je provalio koruptivnu hobotnicu kojom se parama iz Komšićevog ureda naručuje SDA propaganda u Hanža i Pavić medijima u Hrvatskoj te se tako urušava medijski suverenitet Hrvatske i na Hrvatsku radi medijska agresija.

Uz naglasak da to nijedna neovisna država svijeta sebi ne bi dozvolila što je dozvolila Hrvtska. Pri tome se ministri Vlade RH odlaze klanjati tim istim džihadistima u Sarajevo a jednog od ratnih vođa Prostora Džihada uzdigli su javno u Vukovaru.

Razlika između tih medija oi nas n je u tome što Čović ne uređuje Poskok, nije, niti će ikada, niti Čović niti bilo tko Čovićev, dok Patriu uređuje kontroverzni i kako Bošnjaci kazuju jako opasni Alispahić. Čovjek s američke Crne Liste. Ujedno je vlasnik navodne novinske agencije nap.ba koja je izdavač Patria.ba dok nekada slavnu i objektivnu Slobodnu Bosnu uređuje desno krilo SDA u kojem je Husein Živalj, također na USA crnoj listi zbog sumnji za pomaganje teroristima tijekom napada Al Qaede na Twinse.  Javna je stvar da je Senad Avdić trgovao Slobodnom Bosnom tako što je suprugu putem Komšića imenovao na hrvatsku kvotu diplomacije. A novu prepustio Komšiću i njegovoj matičnoj partiji. SDA-u. Supruga Senada Avdića tako je danas dio okupirane hrvatske kvote. Zove se Danka , djevojačkog prezimena Derikučka, navodno. I veleposlanica je tamo negdje kraj groba Ante Pavelića. Nasilje stremi ka nasilju.

Netko tko ima tako mračnu terorističku strukturu vlasništva ne bi smio moralizirati aktivističkom portalu koji se bori za bolju BIH. I za prava propisana Daytonom. Za onu BIH u kojoj će Alispahići i Živalji te vrh SDA biti iza rešetaka. Predvođeni Komšićem. Najmlađim članom SDA mladeži.

Alispahić, vlasnik patria.ba je na US crnu listu, dospio ne zbog malenog grijeha nego zbog pomaganja Irancima u Pogorelici. Tajnom terorističkom kampu koji je prikrivao. Mrzi Hrvate jer su ga upravo hrvatski agenti u  BIH pronašli i opisali Amerima. Od tada se nastoji saprati utjecaja na SDA te se obrene svako malo u navodnim lijevim partijama. Koje su lijeve taman koliko je u deda Hidžre prstiju na lijevoj ruci. No skidanje s Crne US liste slabo mu ide.

Husein Živalj je tek mračnjak nad mračnjacima. Siva i živa eminancija SDA. Jedan od najbliskijih intimusa Alije Izetbegovića. S njim je robovao nakon Islamske deklaracije iliti pokušaja rušenja Jugoslavije idejom proglašenja kalifata u Bosni. Bio je taj  islamist također bez pristanka Srba i Hrvata, Ambasador BIH u UN-u i to  tijekom napada petorice pripadnika Armije BIH, svojih podanika mudžahedina bivših pripadnika El Mudžahida na WTC.

Zoru nakon rušenja on i Abu Meali, alžirski terorist i BH vojni ataše, kojem je Hostesa dodijelila BH ime i prezime i lažnu putovnicu bježe u Beč te tamo spaljuju dokaze o ostalim BH-AlQaeda putovnicama. Tada je spaljeno rješenje o bosanskoj naturalizaciji Bin Ladena, građanina Bosne koji je obilazio obredno zaklane agresora na BIH. Srbe i Hrvate u BIh.

Tu u Beču, taj dan je bio i Šefik pisaše onomad BH Dani. Nije bio u Vukovaru. Nego u Beču.

Nikada protiv Živalja kao niti protiv Šefika nije podignuta tjeralica u SAD-u što dovoljno govori koliki jak lobi stoji iza njih. No ostaje pitanje zašto je pobjegao dan nakon rušenja WTC-a i je li on ili Šefik izdao putovnicu Bin Ladenu.

Ovo sve navodimo da shvatite tko nam drži moralne govore o novinarstvu.

Zašto smo naljutili džihadističke medijske ispostave?

Bode naime oči svakog Hrvata činjenica da tesktovi i teze koje skroje nekakve protovehabijske kreature  iz okupiranog Komšić ureda  sutra osvanu na naslovnicama Hanžar medijske divizije u Hrvatskoj, na naslovnicama  Jutarnjeg, 100posto.hr, Slobodne Dalmacije, Telegram.hr .

Bode oči da je SDA preuzela nesretnog Ranka Mravka i HINU u Sarajevu, da nekakav Bajruši, Albanac, navodni sarajevski zet, uređuje kroatofobnu vanjsku politiku Jutarnjega.

Bode oči Senada Selo Veselo kao redovna instant institut  mahaluša na HRT-u za svako tumačenje odnosa ili nekog događaja u BIH.

Bode oči da gizdava Bjelovarka Sandra Benčić po Saboru RH čita propagandne spremutke tih istih vehabija, te obmanjuje javnost u RH davno provaljenim lažima o pomaknutim Čovićevim rijekama. Postavlja se pitanje otkud ovoj ženi ovoliko  SDA propagande na brižno njegovanim usnicama te  na čijoj je platnoj listi kad joj  kao feministici i možemistici može biti dopušteno a potom i oprošteno među njenom dosljednom Ne-Šovinizmu napunjenom Podemos rajom, gostovati u hramu mizoginije i šovinizma – kod neoosmanskog prangijatora Senada Hadžifejzovića.

Kod čovjeka koji je onomad javno, putem svoje ratnohuškačke TV ćelije poručio Kolindi Grabar Kitarović, subliminalnom medijskom fetvom, da joj treba poslati jednog kršnog Osmanliju da ju dobro, da prostite “izmasira”. U prijevodu penetrira u nju. I tako ju smiri u njenim izjavama da je BIH danas prepuna ISIL-ovaca. Kolinda za Sandru očito nije žena a javno islamističko  TV pozivanje na silovanje iste je prema Podemosima očito dopustivo.

Tko su Bin Patria i  Slobodna Al Nusra?

Kriptobosanska patria.ba, u suštini je iranski portal kojim kormirali zloglasni šef AID-a šijit Alispahić. Čovjek od kojeg Bošnjaci širom Bosne i danas strahuju.

Na mračnoj Patria.ba nećete nećete naći niti jedan kritički tekst o Sakibu Mahmuljinu i njegovim djelatnostima u ratu, o već spomenutom Abu Mealiju, svjetskom teroristi i vojniku Alije Izetbegovića, šefu El Mudžahida i ujedno BH diplomati, naturaliziranom u SDA vojnog atašea i poslanom u NEW YORK na specijalni AL Qaeda i SDA zadatak, primljenom netom prije tog, ekspresno, odlukom tetak Živalja, tete Šefike ili tete Bisere u BIH državljasntvo,  pod lažnim imenom.

Taj terorist i serijski ubojica je bio uzdanica  proterorističke SDA diplomacije u New Yorku, i svaki se dan šetao onkraj Blizanaca i pričao s rajom iz Muslim Bratstva na mobitel. I to baš u doba rušenja WTC-a, najuspješnijeg zračnog napada Armije BIH u povijesti ove hrabre vojske. Isto to činio je i Živalj. Stalno je bio u kontaktu s njima. Tako stoji u izvještaju CIA-e iz 2002 godine.

Abu Meali je najkrimogenija priča SDA. Radi se o  ključnom čovjeku optužnice protiv Alije Izetbegovića ali i protiv napadača na WTC. I za to postoje izražene sumnje Amerikanaca da su mu   smrt u Alžiru lažirali. USA ne vjeruje da je on mrtav. Samo nas SDA uvjerava da jeste. I Patria i Slobodna Bosna.

Radi se o imenu i prezimenu kojeg niti jedan bošnjački medij u povijesti SDA tiranije nad Hrvatima i Srbima u FBIH,  od Daytona na ovamo, nikada nije spomenuo.

Kao ni “javna” i bijedna FTV. Televizija koju uređuje Šabić. Učenik teroriste Handala kojem je nadmeni bošnjački akademik Kukić upravo omogućio to mjesto. I to protuzakonitim imenovanjem čovjeka koji je tek stigao iz zatvora bez iskustva i potrebne škole. Od njega zaveden “u sjeme novog Islama”.

No naći ćete na istoj toj patria.ba pregršt šovenskih ispada najpoznatijeg poslijeratnog radnika Iranske Ambasade u Zagrebu, Emira Reufljagića, nećaka  muftije Hasanovićevog, muftije koji glumata liberala i tolerantliju po Zagrebu, dok upućeni komšije tvrde kako se  i sam veselio padu dvaju kula Velikog Sotone, dakle iz istog tog vremena s kraja 90-ih, vremena napada na WTC.

Slično je i na Slobodnoj Bosni koja se od nekad ugledne novine pretvorila u divljanje SDA idiota.

Naslovi na njoj prelaze svaki novinski kodeks a količina mržnje koju puštaju je takva da ju OHR vjerojatno i ne otvara.

Zna čika Scmidt što je OHR-u dozvoljeno sankcionirati, zna da je OHR kuća koju plaća saudijski petro kapital, zna da je Kukavica okružen AID-ovcima i da im ne može ništa. Živi u plaćenom neokolonijalističkom uvjerenju da je Sarajevo lijepa i otmjena građanska čaršija i da su problem tek Srbi i Hrvati koji ne puše ono što  okupator OHR puši: Navodni sarajevskobošnjački merhametluk i upornu i iskrenu želju da žive s drugima i trećima. Taj mitski merhametluk navodno postoji, samo što nikako da ga ugledamo sve ove godine.  Sve što vidimo zadnjih desetljeća Daytona jeste Prostor Mržnje u koji se pretvorio ratni Prostor Džihada. Prostor koji želi da drugih i trećih u BIH nema.

Najbolji dokaz tog Prostora Mržnje jesu naslovnice ova dva medija. Jako cijenjena u Bošnjaka.

No ono što nećete naći ni na patria.ba niti na Slobodna Bosna jeste kritika dvojice najvećih. Vođa džihada.

Bakira Izetbegovića i njegov poočima Erdogana. Dvojice islamista i diktatora.

Nećete naći niti tekst kritike Biseri Turković ili Željka Komšića. Niti jedan tekst kritike Osame Bin Ladena i njegovih ljudi u BIH.

Dakle nikog iz proterorističke koalicje okupljene oko SDA i njihovih ratnih muhmina.

Nema niti kritike svete bošnjačke uleme, na džihad medijima, nema ismijavanja efendije Cerića i onog što pojedinci iz te uleme  rade ili govore u BIH.

Nema tekstova koji napadaju činjenicu da ulema otvoreno tvrdi da su Bošnjaci Turci, da pozdravlja što se vrtići u Bosni zovu po El Fatihu a džamije po Salemu Drugom Pijanici. Okupatoru naše zemlje.

Nema  kritike naročito kad Bakir posjeti Iran ili Saudiju, Egipat, uslika se s Muslimanskim bratstvom i zahvali na šehidima. Pa i na onoj petorici što su skinuli 3000 US glava, ne samo na onim stotinama što su poskidali u BIH. Obredno.

I ta šaka proterorističkog novinskog jada se našlo popovati Poskoku da je nečiji, Poskoku koji iz dana u dan godinama kritizira osim SDA bijede i jada i HDZ Hrvatske i HDZ BIH, i  njihove šutljive ministre i zastupnike i korumpirani kler u BH Hrvata, fratrizanski koji narod pretvara u mentalno fanatično roblje, molitvenu SDA zajednicu, ahdnamašku, pa  i samog kardinala, onu kukavicu bijednu. Eksperta za domjenke.

Po čijem to nalogu činimo? Čovićevom? Malo morgen.

Kako su glupi Alispahićevi i Živaljovi medijski džihadisti jebote.

No evo im korektan novinski izazov: 

Pustite samo jedan kritički tekst o bilo kome od ovih ljudi: Osama Bin Laden, Bakir. Sabija, Erdogan, Komšić, Šerif Patković, Emir Suljagić, Reuf Bajrović, Bakir Alispahić, Husein Živalj, i poslat ćemo vam ukoričenu zbirku kritičkih tekstova o Draganu Čoviću, objavljenih na Poskoku od osnutka do danas. Iznenadit ćete se kolika je. Deblja nego njegovih pet tomova slika Ispod crte. Tako kritičnih kakve o njemu nikada niti jedan drugi medij nikada pisao nije.

Tada ćete shvatiti koliki je demokrat Čović. Koji nas je mogao , da je htio, davno ugušiti.

Drage vehabije, dragi prikriveni lajkači Al Qaede,  Talibana, dobrog i dragog Isila i ostalih koalicijskih partija s progresivnog Istoka; dragi poštotovatelji Prostora Džiha  i naročito  Slobodne Al Nusra Bosne želimo vam ugodan nastavak korupcije bijednih Hanžeković i Pavić medija u Hrvatskoj, parama otetima od Hrvata iz BIH. Preko Komšićevog ureda. Pa i parama obitelji Anđelić, Grebenar i Šantić.

Želimo vam ugodan nastavak pretvaranja Drage Pilsela u ljudski opušak. U ono što je oduvijek bio.

No ostavite nam nešto od mlade i perspektivne Sandre Benćić.

Ne “masirajte” ju cijelu. Osmanskim masažama.

Mlada je i prpošna, jal i zlo doduše izbijaju iz nje, bila bi odlična ratnica kalifata, al  dajte joj šansu.

I sjetite se da svetkujete sutrašnji Badnjak i preksutrašnji dan rođenja proroka Ise. Ipak to bijaše veliki dan vaših i naših predaka.

Hristos se rodi! Ellhamdulilliah.

 

guest
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
VukčićHrvatinić
VukčićHrvatinić
1 godina prije

Poskoče samo jako mi u Herceg Bosni to znamo al eto u Pulskom,zagrebačkom i riječkom muftijstvu to se prave da ne znaju i samo jako protiv ISILovih terorista i prekrivenih muđahedina!

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  VukčićHrvatinić
1 godina prije

Za dobrim konjem se diže prašina 😎 a za Poskokom – dvije prašine 😎 😎 (sunitska i šiitska, o.a. 😎 !

Islamistima zamjeram samo jednu sitnicu 🙁 – opet su zaboravili da spomenu ćafira Hasu 🙁 – crnookih djevica nikad ne vidjeli 🙁 !!!

Izmetbegović
Izmetbegović
1 godina prije

Nešto što je ispuzalo iz zapišanog podruma Hoolyday inn – a ne može dugo trajati.. Ništa isto više biti neće, majčica Rusija ne voli nimalo islamiste..

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Handžareković-el-Ovrhoid

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

A dobro mu ime dade !

Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

Neka je vječna HRHB 🇭🇷

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

OTPOR HODŽAMA 😎 !

nmvvv
nmvvv
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

hahahaga to srbine

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  nmvvv
1 godina prije

CCCC

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
Derim
Derim
1 godina prije

Sljedbenici bobanove uzepe politike ne mogu podnijeti sto smo unistili takozvanu hb,zlocinacku nakazu i sto ih sad terorise Komsic.
Ljute se,smetaju im muslimani,islam,dzamije.
Pucaju od muke.
Gledamo,smijemo se.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
1 godina prije

Shvati da ne možeš uništiti nešto što je U ❤️ uklesano HR🇭🇷 HB

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

Jeste u ali ali macekovo

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

HR 🇭🇷 HB viječno

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
1 godina prije

Oderani, a bil Ti u ćafirsku Europu? Kaži ali iskreno?

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
1 godina prije

Pogubio si kvaćice na slovima dijasporac. Gdje guliš ribu u Skandinaviji?

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  DžafaPatrijot
1 godina prije

Džafere , neradi ništa na socijali je !

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
1 godina prije

Gledaš, al nije ti baš do smjeha, a možda i jeste, ipak si ti retardiran,, uskoro ćeš gledati iz turske vukojebine ako te prime,,,,

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
1 godina prije

Podsjetimo: SDA je jedina proteroristička stranka u Europi, izdali su BH pasoš Bin Ladenu, obučili su 6 napadača na WTC, dali su 3 čovjeka na US crne liste, uporno kriju ubojicu Leutara, tri puta su nametnuli za predstavnika Hrvatima čovjeka koji je u ratu ubijao Hrvate, i u foto finišu, kad su svi snovi o daljnjoj majorizaciji ono preostalih Hrvata koje nisu uspjeli protjerati i poubijati, kažu: “treba povećati šanse Hrvatima, da sami sebi izaberu predsjednika”.

Derim
Derim
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Uzepeovac,ne pametuj!

Esss
Esss
1 godina prije

Pa i Dodik vam je na US listi

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Esss
1 godina prije

Sebi je , ovo je slobodna gruda HRHB 🇭🇷

Mario Livno
Mario Livno
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

Franjo Tudjman je ugasio HZHB. HDZ je iselio vise Hrvata nego rat. Jebo vas HDZ milioneri i lopuze dok su dica po bilom svitu. puuuu mater van jeben.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Mario Livno
1 godina prije

Ohladi malo

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Esss
1 godina prije

Da, Dodik jedini od Srba, a kod patrijota bgm poduža crna lista.

Giordano
Giordano
1 godina prije

Ma znaju oni da ste vi Dodikov portal nego samo hoće da vas vrijeđaju pa kažu da ste Čovićev.
to je stoka islamistička pokvarena.

Carlos
Carlos
1 godina prije

Ima i maleroznih tekstova u poskoku. Inače, podrška.

nisam kriv
nisam kriv
1 godina prije

kardinal ona bijedna kukavica ekspert za domjenke, nadmeni bošnjački akademik kuČkić . . . naj jači si !

Blanka
Blanka
1 godina prije

“…. Poskok iz samo njima znanih razloga nazivaju “Čovićevim portalom”…..”.

Stvarno, otkud njima da ovo dnovinaestko glasilo drzi svijecu drugu grofu I njegovim kleptomabima… 🙂

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 godina prije

dnovinaestko ? More li prevod sa bošnjačkog na hrvatski ? Hfala.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  DžafaPatrijot
1 godina prije

Ne može ima alkodeliri

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
eagle
eagle
1 godina prije

ne dade se usranom do potoka ops.. do ambasadora (canada)

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
1 godina prije

Test razvaljuje. Svaka čast autoru. Punata deset.

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Uskoro će balibani dobiti od svoih jahrana iz eu i amerike islamsku republiku ali na 23% bih, pa sretno, za ulazak u HB i Srpsku pasoš i viza

Marija Josip
Marija Josip
1 godina prije

Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744…….

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Marija Josip
1 godina prije

🖕🤧

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Marija Josip
1 godina prije

Ja imam problema kada pročitam jednu ovakvu demagogiju.
Pomislim; Bože dragi zar ima i onih koji padaju na ovakve gluposti!