Published On: Sub, ožu. 17th, 2018

Nakon utakmice fizički napadnuti suci susreta u Mostaru

Suci utakmice između mostarskog Zrinjskog i sarajevskog Željezničara fizički su napadnuti po završetku utakmice na stadionu pod Bijelim brijegom.

Naime, na sudačku šestorku Dragana Petrovića iz Banja Luke, Sretena Udovičića iz Prijedora, Igora Radakovića iz Prijedora, Tomislava Ćuića iz Tomislavgrada, Zorana Grbića iz Prijedora i Vladimira Bijelicu iz Istočnog Sarajeva fizički je nasrnulo više osoba.

Sve se odvijalo na putu od travnjaka prema svlačionicama, a nakon nazivanja pogrdnim imenima i psovki nekoliko osoba pokušalo se fizički obračunati sa sucima.

Naruravanje nakon derbija u Mostaru

Naguravanje nakon derbija u Mostaru

Posted by Bljesak.info on Saturday, March 17, 2018

 

Jako policijsko osiguranje uspjelo je spriječiti veći incident, dok je sudačka šestorka uspjela naći sklonište u službenim prostorijama.

Suđenje je prokomentirao i trener Zrinjskog Blaž Slišković, koji je rekao kako neke stvari ne može prešutjeti, makar ga istjerali. ‘

‘Ne može pomoćnik dosuđivati glavnom penale, ako je on udaljen 35 metara, a ovaj 10. Ne može se dešavati ovo u našem nogometu, borit ću se do kraja da se to ne dešava”, rekao je Baka.

Bljesak.info

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer