Published On: Sun, Jun 30th, 2013

Nakon sukoba na Bulevaru uhićena dva maloljetnika

Nakon što se u petak skupina zaraćenih momaka potukla nasred Španjolskog trga u Mostaru, gdje su se slučajno sreli kada su došli gledati dramu čovjeka koji je prijetio da će se baciti sa zgrade, u gradu na Neretvi je nekoliko sati kasnije umalo izbila i nova masovna tučnjava, koja je, srećom, spriječena.

Kako doznaje Dnevni list, preksinoć su se sukobljeni momci ponovno susreli na crti razgraničenja na Bulevaru te su se tu počeli koškati i bacati baklje, navodno je bilo i šamara, ali je policija zaustavila ovaj sukob prije no što je eskalirao u nešto ozbiljnije.

“Policijska ophodnja je u večernjim satima naišla na veću skupinu mladića koji su bacali baklje i kamenice na ugostiteljski objekt preko puta ‘Oil Ac’ benzinske postaje u Mostaru. Dvojica su uhvaćena. Riječ je o maloljetnicima M.T. i S.C.”, rečeno je u mostarskoj policiji.

Nije službeno potvrđeno da je ovaj novi sukob nastavak tučnjave golobradih momaka sa Španjolskog trga, no moglo se čuti da su dva incidenta povezana i da se u oba slučaja radilo o sukobljenim navijačima.

Navodno je preksinoćna tučnjava bila motivirana sukobom sa Španjolskog trga, ali zasad se ne zna niti jesu li neki od sudionika koji su se u petak usred bijela dana, oko 14 sati, potukli nasred trga sudjelovali i u ovom novom obračunu na Bulevaru.

Bljesak.info